Eliteserien – runde 23

Bendik Rise

Ny runde i Eliteserien står for tur, med flere spennende oppgjør. Rosenborg tar imot Brann i rundens største oppgjør allerede lørdag. Likevel er alle ukens oddstips søndag 18.00.

Kristiansund – Haugesund (søndag 18.00)

Vi starter på Nordmøre der KBK tar imot Haugesund. Hjemmelaget kan sies å være i form, med sine 10 poeng på de fem siste kampene. KBK er solide bakover, spesielt hjemme. Utenom om serieleder Molde (seks baklengs), er det KBK (åtte baklengs på 10 kamper) som har sluppet inn minst mål på hjemmebane.

Haugesund stiller, om ikke likt, i samme kategori på bortebane. Bortelaget har sluppet inn minst av alle ute på reise med sine 12 baklengs på 11 kamper. I serien har de også spilt to 0-0-oppgjør på rappen. På toppen av alt dette er det disse to lagene som oftest spiller under 2,5 mål, (15/22 og 13/22 kamper). Derfor prøver vi et sjeldent underspill her.

Oddstips – Under 2,5 mål
Odds – 1.83 (ComeOn)
Innsats – 6 enheter


 

comeon avlang 5000.png

 

Molde – Lillestrøm (søndag 18.00)

Vi beveger oss litt lenger sør, og til Aker Stadion, der Molde møter Lillestrøm. Hjemmelaget har fått seg en fin luke på fem poeng ned til B/G – en luke jeg ikke tror de vil gi fra seg. De har tatt 13 poeng siste fem, og jeg tror ikke de slipper gassen helt ennå. Snitter på 2,6 mål per kamp på hjemmebane.

Lillestrøm er veldig variable og har slitt med å finne flyten. Kanarifuglene befinner seg på 10.plass, faktisk bare fem poeng over kvalikplass. Jeg tror de skal slite voldsomt med å komme seg noe lenger bort derfra i helgen. Uansett har de hatt for vane å score på bortebane i det siste, og begge lagene scorer ofte innbyrdes. Derfor kjører jeg på med samme spill som for to uker siden.

Oddstips – Molde vinner + over 2,5 mål
Odds – 1.76 (Comeon)
Innsats – 5 enheter


 

Sarpsborg 08 – Stabæk (søndag 18.00)

I det tredje oddstipset skal vi til Sarpsborg, og til det uhyre viktige oppgjøret mellom Sarpsborg 08 og Stabæk. Hjemmelaget, som befinner seg på sisteplass, er desperate etter poeng, mens Stabæk kan komme seg godt ut av sumpa med seier i helgens kamp. Begge lagene har scoret i fire av fem av Sarpsborg 08 sine hjemmekamper, og den samme statistikken for Stabæks bortekamper. Disse lagene har for vane å spille voldsomt målrike oppgjør der begge lagene scorer, og snitter på 4,6 mål per kamp siden 2017!  Derfor blir spillet enkelt her, men det er lov å prøve seg på noen langskudd med mer mål.

Oddstips – Begge lagene scorer
Odds – 1.74 (ComeOn)
Innsats – 7 enheter


 

come on avlang 600.png

 

Strømsgodset – Odd (søndag 18.00)

Helgens fjerde og siste tips finner vi i Drammen. Strømsgodset, som har fått seg en oppsving i det siste, tar imot Odd, som heller kan sies å være litt ute av form – spesielt på bortebane. Godset har tatt noen viktige seirer i det siste, og oddsen ser vesentlig bedre ut enn for noen uker siden for å spille Eliteserie neste år. Hjemme på Marienlyst tar de imot Odd som bare har tatt to poeng på siste fem på bortebane. Vant riktignok borte i cupen på torsdag, men det kan heller slå andre veien. Kort tid mellom kampene kan gi utslag i litt slitne bein. For et Godset-lag som er i form tror jeg det er gode muligheter for at poengene blir igjen på Marienlyst.

Oddstips – Strømsgodset (pengene tilbake ved uavgjort)
Odds – 2.05 (ComeOn)
Innsats – 6 enheter


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s