Torsdagstips i La Liga

Før helgen starter og all fotballen kommer på tv-skjermene igjen får vi noen fine kamper i flere av de store europeiske ligaene i kveld. Vi harf funnet noen gode tips til disse kampene. Oddstipsene er satt hos Nordicbet. Om du ikke har konto der kan du få opptil 3000 kroner i gratisspill totalt på dine tre første innskudd. Få det HER.

Eibar – Sevilla (1900)

Eibar har enda ikke vunnet denne sesongen, og møter et sterkt defensivt lag i Sevilla. I fjor vant Sevilla 3-1 i samme oppgjør. Sevilla har ingen skader til kampen, mens Eibar må greie seg uten Sergi Enrich og Ivan Ramis.

Sevilla har gått under 2.5 mål i sine syv siste kamper i La Liga, som vil si alle hittil denne sesongen. De har også holdt nullen i sine tre siste bortekamper. De har siden starten av forrige sesong gått under 2.5 mål i 15 av 22 bortekamper, og borte mot bunnlagene (de seks nederste) har de gått under i syv av de ti siste kampene. Vi tror her at Sevilla får med seg poeng, men at det blir få mål.

Oddstips: Under 2.5 mål @ 1.76 (Nordicbet)


velkomsttilbud nordicbet

 

Celta Vigo – Espanyol (2000)

Begge disse lagene ligger i og nær nedrykksstreken. I fjor endte Espanyol på kvalifiseringsplass til Europa League mens Celta Vigo holdt seg med fire poeng ned til Girona på nedrykksplass. Espanyol har så langt vært noe uheldig med tanke på deres xPTS (expected points, som er basert på expected goals og expected goals against). De har både skåret færre enn de burde og sluppet inn flere mål enn de har gjort.

Espanyol er ubeseiret i sine seks siste bortekamper i ligaen, og på sine fem siste kamper mot Celta Vigo i alle turneringer. Vi synes at oddsen for Espanyol-poeng er litt for høy her, og spiller en asiatisk variant hos Nordicbet.

Oddstips: Espanyol +0.5 (Asian) @ 1.85 (Nordicbet)


Publisert av

fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s