Breddetips: 4. divisjon (20-09-19)

Breddetipster

Syril – Studentspretten (15:00)

Syril i nød tar imot Studentspretten som enda ikke har gitt opp tredjeplassen, noe som er en svært sterk plassering for studentlaget i Sogndal. Syril er ikke i den dårligste formen de har vært denne sesongen, men er heller ikke noe særlig gode. Selv om de trenger poengene, så møter de et lag som er så mye bedre. Syril er et lag som elsker å spille mot lag som ligger bakpå og slår lange baller, men med en gang de møter et spillende lag som har kontroll på kula og bruker god tid, blir de frustrerte og fremstår som et lag ut av posisjon, noe som åpner svært store rom for motstanderen å angripe i.

velkomsttilbud nordicbet

Studentpspretten er nettopp et slikt lag. De er et spillende lag, og har svært gode (til 4.div å være) spillere tilgjengelig. De har signert Morten Mathisen som visstnok kommer fra 2. divisjon fra en stund tilbake. Han er ikke i all verdens form, men har etter informasjonen vi har, herjet på treningene til Studentspretten, og skal være klar til denne kampen.

Ellers meldes det om et par skader, men ikke som kommer til å gå noe særlig utover troppen. Syril på sin sida har enda sin førstekeeper ute med suspensjon. De har et godt angrep, men vi tror ikke de får så mye å komme med mot Spretten som er et spillende lag og et lag som har mye ballbesittelse. Det er ikke KJEMPEHØY odds på Studentspretten, men 1,46 tar vi. Ville tro den kom til å være på 1,25-1,30.

Oddstips: Studentspretten til å vinne
Odds: 1,45 (Nordicbet)
Innsats: 9 enheter


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s