Runde 22 i Eliteserien

Bendik Rise

Det er endelig helg, og det betyr igjen ny runde med Eliteserie. Vi har selvfølgelig oddstips på noen av kampene.

nordicbet avlang spill på esn.png

Ranheim – Bodø/Glimt (søndag 18.00)

Bunn møter topp når Ranheim tar imot Bodø/Glimt i Ranheimsfjæra. To lag som helst bør ta tre poeng, for å henholdsvis henge med i gullkamp og plass i neste års Eliteserie. Hjemmelaget er i dårlig form med bare ett poeng på de fire foregående kampene, samt fire strake tap på hjemmebane. De scorer som regel mål, sett bort fra forrige runde, men har kommet litt til kort i det siste. Det kommer heller ikke til å bli lettere når ligaens nest mestscorende lag er gjester.

De gule fra nord har hatt litt motgang i det siste med bare to seiere på de siste fem. De berget riktignok 3-3 i sluttminuttene sist helg, men det i en kamp de var storfavoritter i. Glimt er nok ute etter å revansjere det. Går sjelden av banen uten å score og snitter på 1,9 mål per kamp på bortebane. Søndagens motstander snitter på 2,3 baklengs. Derfor blir det et målspill til denne kampen.

Oddstips – Bodø/Glimt over 1,5 mål
Odds – 1.80 (Nordicbet)
Innsats – 6 enheter


 

velkomsttilbud nordicbet

 

Odd – Sarpsborg 08 (søndag 18.00)

Helgens andre tips finner vi i Skien og kampen mellom Odd og Sarpsborg 08. Hjemmelaget har blitt hektet litt av i gullkampen, og må passe seg for et Rosenborg-lag som kommer jagende bakfra mot pallplass. På hjemmebane har Odd uansett vært strålende. Har fortsatt ikke tapt hjemme ennå, og står kun med to poengtap.

Sarpsborg, på den andre siden, sliter fortsatt i bunnen av tabellen. Tok tre livsviktige poeng sist runde mot Vålerenga, men det var på hjemmebane. Ute på reise har Sarpsborg 08 bare tatt fire poeng gjennom hele sesongen. Mot et så sterkt hjemmelag og en fin odds er dette en no-brainer for meg (med fare for jinx).

Oddstips – Odd vinner
Odds – 1.87 (Nordicbet)
Innsats – 8 enheter


 

Stabæk – Molde (mandag 19.00)

Vi tar et siste spill, og det blir til mandagens kamp. Et Stabæk i fin form tar imot serielederen på Nadderud. Hjemmelaget har vært bra i det siste, senest i 3-3-kampen mot Bodø/Glimt der de var uhyre nærme å få med seg alle poengene. De har også vært involvert i  kamper med mye mål (til sammen 14 på siste tre). Begge lagene scorer har også vært en gjenganger etter ferien.

Gjestene har nå skaffet seg en ørliten luke ned til Bodø/Glimt, og er i form i Eliteserien. 1.83 i odds på ren borteseier er fristende, men jeg holder litt igjen med tanke på Stabæks form og historikken til lagene. Samtlige av de siste seks oppgjørene mellom lagene har endt med hjemmeseier. Det er også mye mål i disse kampene, og derfor blir det et målspill også her.

Oddstips – Begge lagene scorer og over 2,5 mål
Odds – 1.93 (Nordicbet)
Innsats – 4 enheter


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s