Premier League (runde 6)

Man City – Watford (lørdag 16:00)

City tapte overraskende forrige helg mot nyopprykkede Norwich, og fikk nok en dårlig nyhet denne uken da de må greie seg uten John Stones i over en måned. Det vil si at hjemmelaget kun har én senior midtstopper i Nicolas Otamendi. Fernandinho er dog ingen dårlig stopper, og vil sannsynligvis spille i denne kampen. Watford har startet sesongen elendig, og ligger helt sist med null seire, to uavgjort og tre kamp så langt.

norwich 3-2 city
Forrige helg vant Norwich 3-2 over Man City.

I fjor vant City 18 av 19 hjemmekamper og slapp kun inn 12 mål. De er, som Liverpool, rimelig overlegne på hjemmebane. Watford er her uten Troy Deeney som skåret 9 mål og hadde 5 målgivende i fjor. Det er et stort tap for London-laget.

Watford har tapt alle sine 10 siste besøk hos topp 6-lag, og har ikke skåret i syv av disse. Man City på sin side har holdt nullen i 5 av sine siste 10 hjemmekamper mot bunnlag (de seks nederste). Her tror vi at City vinner uten å slippe inn. Oddsen for det er i høyeste lag mener vi.

Man City vinner og holder nullen @ 1.99 (Nordicbet)


nordicbet avlang pl.png

 

West Ham – Man Utd (15:00)

I fjor for ca 51 uker siden slo West Ham Man Utd 3-1 på London Stadium. Begge lag har startet sesongen likt med 2 seire, 2 uavgjort og 1 tap. For bortelagets del står Solskjær med tre uavgjort og fem tap siden de sist vant en bortekamp (3-1 mot PSG). I samme periode har West Ham spilt syv kamper hvorav 4 har endt i seier, 1 uavgjort og to tap.

Til kampen er United fremdeles uten Pogba, Shaw og Martial. De spilte også uten dem forrige runde mot Leicester. Da vant de, men skapte ingenting utenom straffen som Rashford satte i mål. Dette er en kamp vi tror West Ham har gode sjanser til å få med seg poeng i, og oddsen er fin for at det skjer hos Nordicbet.

West Ham +0.5 (Asian) @ 1.76 (Nordicbet)


Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s