Sesongspill og oddstips til første kamp i CL

En ny deilig sesong kommer i gang denne uken, og regjerende mestere Liverpool vil prøve å kopiere fjorårets suksess ved å slå Napoli i kveld. Denne uken har vi en rekke fine kamper. Her er våre tips til noen av disse kampene samt noen sesongspill.

 

Sesongspill

Vi skal se på hvilken nasjon som gjør det best i år. I de to siste finalene har vi hatt et lag fra England med i begge (Liverpool). Samtidig var det også helengelsk i finalen i år med Liverpool og Tottenham. Man City anses av mange som verdens beste lag akkurat nå, og Liverpool er ikke lagt bak. Vi tror at det er en god sjanse for at Premier League får sin andre CL-vinner på rad med et av disse to lagene. De er også favoritter sammen med Barcelona til å vinne.

Vinnernasjon – England @ 2.60 (Nordicbet)


livespill cl nb

 

CL-Dobbel

Napoli – Liverpool

Da lagene møttes i fjor spilte Liverpool kanskje sin dårligste kamp gjennom hele sesongen. Napoli var klart best og de fikk en fortjent 1-0-seier. Siden den gang har Liverpool spilt 48 kamper i Premier League og Champions League. Av de har kun fire kamper endt med tap, og siden tapet mot Man City i januar har de unngått tap i 29 av 30 kamper. Napoli har sluppet inn syv mål på tre kamper hittil i Serie A, og vi tror at Liverpool skal få med seg minst ett poeng her.

Liverpool/Uavgjort @ 1.36

Ajax – Lille

Fjorårets store overraskelse i Champions League Ajax har kommet i en overraskende jevn gruppe med Lille, Valencia og Chelsea. Her vil alle fire lag føle at de har sjanse til å gå videre fra gruppespillet. Hittil i sesongen har Lille tapt begge sine bortekamper mot relativt svak mostand (Reims, Amiens). Ajax har starte flott i Eredivisie med 4-1-0 og 19 mål skåret. Her føler vi at hjemmebanefordelen er stor og at Ajax bør vinne.

Ajax til å vinne @ 1.48

Dobbel @ 2.01 (Nordicbet)


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s