Oddstips til runde 5 i Premier League

Mats Indset

Liverpool – Newcastle, lørdag 13:30

Liverpool har, som ventet, vært veldig solide og har som eneste lag vunnet alle sine kamper. Har også spilt 40 ligakamper på hjemmebane uten å tape nå. En meget imponerende statistikk. Liverpool er rett og slett et veldig solid lag for tiden. Alisson, Clyne og Keita er ute med skade.

Steve Bruce har ikke fått en veldig god sesongåpning, men de sjokkerte alle da de slo Tottenham 1-0 på bortebane. Det er vel en sånn type seier man ikke forventer i løpet av en sesong, og som gjerne bare skjer én gang. Har en ganske lang skadeliste som består av Yedlin, Lejeune, Gayle, Saint-Maximin, Ritchie, Colback og Carroll.

Denne skal Liverpool vinne, og gjerne med flere mål. Oddsene for Liverpool med handicap frister ikke veldig, men det gjør derimot oddsen for at de vinner uten å slippe inn mål. Liverpool har kanskje virket noe mer usikre bakover sammenlignet med forrige sesong, men mot et lag som Newcastle som kommer til å legge seg lavt skal de ha veldig gode muligheter for å holde buret rent.

Spilltips: Liverpool vinner uten baklengs
Odds: 1.79 (NordicBet)
Innsats: 6 enheter


oddsbygger nb.png

 

Manchester United – Leicester, lørdag 16:00

Manchester United har ikke imponert i sesongsstarten. Har fått rensket ut dødkjøtt i stallen, men til tross for det står de igjen med en ganske så middelmådig spillergruppe, særlig hvis man sammenligner de med Manchester City og Liverpool. 4-0 mot Chelsea og 1-1 borte mot Wolves er godkjent, men tap hjemme for Crystal Palace og uavgjort borte mot Southampton er veldig skuffende. Har en del skader, og veldig mange spillere som er usikre. Litt vanskelig å spå hvor mange som blir klare etter landskamppausen. Bailly, Fosu-Mensah og Shaw er ute. Wan-Bissaka, Pogba, Martial, Dalot og Lingard er alle usikre etter å ha gått glipp av landskampene.

Leicester har fått en fin start på sesongen og ligger nå på 3. plass. Mannskapet Brendan Rodgers disponerer står ikke mye tilbake for Ole Gunnar Solskjærs menn, og det blir spennende å se om de også tror på dette selv om går ut på Old Trafford for å angripe. Amartey og Matty James er skadet, Wes Morgan er usikker.

Leicester har 10 strake kamper uten seier mot Manchester United. Men nå mener jeg at sjansen for en seier aldri har vært større. To jevne lag der bortelaget er i mye bedre form. Da går vi for at bortelaget får med seg minst ett poeng og øker presset på Solskjær.

Spilltips: Leicester +0.5 (Asiatisk handicap)
Odds: 2.12 (Pinnacle)
Innsats: 6 enheter


 

 

Wolverhampton – Chelsea, lørdag 16:00

Med spill ute i Europa har sesongen vart en stund for Wolverhampton. Har allerede spilt 10 tellende kamper før den første landskamppausen. Er videre til gruppespillet i Europa League, men det har nok gått på bekostning av serien. Med tre uavgjort og ett tap er Wolves sammen med Watford de eneste lagene uten seier så langt. Doherty er skadet og Boly er suspendert. Roman Saïss er usikker.

Chelsea har ikke imponert så langt. Tapet i serieåpningen mot Manchester United var styggere enn det burde ha vært, men har ikke klart å imponere noe særlig etter det. Sesongens eneste seier var knepen, og før pausen rotet de bort seieren hjemme mot Sheffield United. Dette er ikke et Chelsea-lag med den samme kvaliteten som tidligere sesonger, så Frank Lampard sitter nok trygt enda. Har en del skadeproblemer. Loftus-Cheek, Reece James og Hudson-Odoi er ute, mens Kante, Pedro, Kovacic, Emerson og Rudiger er usikre.

Wolves trenger en seier nå, og den kan fort komme mot et noe ustabilt Chelsea. Og dette kan også bli målrikt selv om det ikke er et kjennetegn for Wolves på hjemmebane. Begge lag har skåret i de 5 siste kampene for Wolves, og i de 4 siste for Chelsea. Begge lag skåret også i begge oppgjørene mellom disse to forrige sesong.

Spilltips: Begge lag skårer
Odds: 1.75 (NordicBet)
Innsats: 7 enheter


velkomsttilbud nordicbet

 

Watford – Arsenal, søndag 17:30

Med ett poeng på fire kamper var det slutt for Javi Gracia i Watford. Det til tross for at forrige sesong var god. Quique Sanchez Flores er tilbake i sjefsstolen på Vicarage Road.

Mangler Troy Deeney og Etienne Capoue til denne kampen.

Arsenal har hatt en godkjent åpning på sesongen. Før pausen hadde man to tøffe kamper mot Liverpool og Tottenham, og stod igjen med ett poeng på disse. Bellerin, Mavropanos og Tierney går glipp av denne kampen mens Xhaka og Torreira er usikre.

Watford har sluppet inn 3 mål i begge sine hjemmekamper denne sesongen, og det lover ikke godt når offensiven til Arsenal kommer på besøk. Her går nok Arsenal seirende ut av en målrik affære.

Spilltips: Arsenal over 1.5 mål
Odds: 1.75 (Pinnacle)
Innsats: 7 enheter


 

Publisert av

fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s