Oddstips til Eliteserien – runde 21

Bendik Rise

Eliteserien er endelig tilbake etter en uke med fri og landslagspause. De fleste har nok fått ladet batteriene og trent godt, noe som resulterer i mye overskudd for lagene. Jeg har sett nærmere på spill i noen av kampene.

 

Bodø/Glimt – Stabæk (søndag 18.00)

Gulljagende Bodø/Glimt tar imot Stabæk som befinner seg på noenlunde trygg grunn. Hjemmelaget ligger bare ett poeng bak Molde, og er i kjempeform på hjemmebane. Fem strake seire på Aspmyra siden tapet for Brann i mai er fasiten, og i samtlige kamper har de scoret minst to mål. Bare i to av kampene i Eliteserien har dette ikke skjedd. De snitter også på nesten 2,5 mål per kamp, noe som er imponerende.

Stabæk har tatt seg noe opp den siste tiden, og står med to seire, to uavgjort og ett tap på de siste fem. Riktignok har alle de poengene kommet på hjemmebane. På bortebane har de tre ettmålstap på rad, mot henholdsvis Odd, Brann og Rosenborg. I en ny tøff bortekamp tror jeg hjemmelaget trekker det lengste strået – og scorer flere mål.

Oddstips – Bodø/Glimt og over 1,5 mål i kampen
Odds – 1.70 (Nordicbet)
Innsats – 7 enheter


oddsbygger nb

 

Viking – Odd (Søndag 18.00)

I helgens andre tips skal vi til Stavanger og til kampen mellom Viking og Odd. Et hjemmelag i helt grei form, med 2-2-1 på de siste fem, men alle poengene har blitt plukket mot de tre dårligste i ligaen (Sarpsborg 08 x2, Strømsgodset og Ranheim). I kampene mot de lagene i toppen har Viking kommet litt til kort, og det tror jeg kan gjenta seg mot et Odd-lag som har levert over forventning i år.

Odd, på sin side, så ut til å kunne bli hektet av i gullkampen, men de ligger fortsatt i utfordrerposisjon, fire og fem poeng bak Bodø/Glimt og Molde. De har slitt litt på bortebane den siste tiden, men tok et sterkt poeng mot Molde sist de var ute på tur. Odd bør vinne disse kampene her for å henge med i toppen, og jeg tror i alle fall at de tar poeng her. Derfor safer vi litt.

Oddstips – Odd (DNB)
Odds – 1.74 (Nordicbet)
Innsats – 6 enheter


 

Bli med i vår Facebook-gruppe!

 

Molde – Tromsø (søndag 18.00)

Siste tips for helgen finner vi i Molde, der moldenserene tar imot Tromsø. Hjemmelaget er nå slått ut av Europa-spill og må nå fokusere bare på Eliteserien. De har uansett komt seg gjennom en hektisk periode, og det med gode resultater. Nå har de fått hvile og kommer til å kjøre på i ligaen. Jeg tror de kommer til å fyre på alle sylindere i tiden fremover, og det vil nok Tromsø få kjenne på til helga.

Søndagens bortelag står med 3-1-6 på bortebane i år, noe som er maks middels. De har sluppet inn over 2,5 mål i snitt, og det snittet skal godt gjøres å forbedre på en tøff bortearena. I tillegg er fortsatt kaptein Simen Wangberg usikker, noe som ikke hjelper på. Her tror jeg på hjemmeseier og masse mål.

Oddstips – Molde og over 2,5 mål i kampen
Odds – 1.83 (Nordicbet)
Innsats – 6 enheter


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s