Oddstips: EM-kvalik (runde 5)

Armenia – Italia (18:00)

Italia har fått en fantastisk start på gruppespillet med fire strak seiere, 13 mål og kun ett innsluppet mål. På sine 20 siste kamper i alle turneringer har de holdt nullen i 12 kamper. På de seks siste kampene har de kun sluppet inn ett eneste mål (Bosnia, 2-1). Armenia har vært veldig varierende på hjemmebane de siste årene. De har skåret tre mål mot Liechenstein og fire mot Makedonia, men tapte 0-1 for Gibraltar (!) og greide ikke å skåre mto Moldova, Litauen, Estland og Finland. Her skal Italia vinne, og de bør ha gode sjanser til å holde nullen i kampen.

Oddstips – Armenia Under 0.5 mål
Odds – 1.93 hos Nordicbet
Innsats – 7 enheter


malta norge nordic

Finland – Hellas (20:45)

Begge lag har sjansen til å komme seg til et sluttspill her, men Hellas må definitivt vinne denne kampen om de vil komme seg til EM i 2020. Finland vil med seier her så og si sikre seg andreplassen, og vi vil sannsynligvis få et kampbilde hvor begge lag vil angripe. Hellas har gått over 2.5 mål i tre av sine fire kamper, mens Finland kun har gått under. De har vært solide bakover.

Begge lag har dog gått over 1.5 mål i alle sine fire kamper. Finalnd har hatt over 1.5 mål i 16 av sine 20 siste kamper, mens Hellas har gått over 1.5 mål i 12 av sine 20 kamper. Her synes vi oddsen er litt for høy på at det blir minst to mål.

Oddstips – Over 1.5 mål
Odds – 1.62 hos Nordicbet
Innsats – 8 enheter


 

Få et risikofritt spill på 100 kr til kampen mellom Norge og Malta her!

 

Romania – Spania (20:45)

Ved seier i denne kampen vil Spania se seg så og si kvalifisert til EM neste sommer, som forventet. 11 mål skåret og to innslupne samt fire strake seiere er fasiten for spanjolene, mens Romania har syv poeng og kjemper om andreplassen. Her vil vi sannsynligvis se en kamp som Spania styrer, og på de ti siste kampene har Spania vunnet åtte, og tapt to. De to kampene de tapte var mot Kroatia og England.

Romania har ikke møtt mange av lagene som anses som de beste i verden de siste årene. Derfor har de også vunnet mange kamper. Her skal de dog få slite, og vi synes at oddsen på at Spania vinner er fin hos Nordicbet.

Oddstips – Spania vinner
Odds – 1.50 hos Nordicbet
Innsats – 6 enheter


 

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s