Oddstips: Premier League (runde 4)

Mats Indset

Leicester – Bournemouth, lørdag 16:00

Leicester er ubeseiret så langt, og har sanket 5 poeng på tre kamper. Stilte et sterkt lag mot et reservepreget Newcastle i Ligacupen på onsdag og gikk videre etter straffesparkkonkurranse. Ndidi, Chilwell og Morgan er usikre til denne kampen.

Bournemouth måtte også gjennom straffesparkkonkurranse før de gikk videre på bekostning av Forest Green Rovers i midtuka. De rullerte noe på laget. Bournemouth har en lang skadeliste og forrige helg ble også Charlie Daniels alvorlig skadet. Ok poengfangst så langt i år.

risikofritt spill pl nb

Selv om Leicester ikke rullerte så mye på laget i midtuka er jeg ikke bekymret for at de ikke er friske og raske til ny kamp lørdag. Leicester er et solid lag, og Brendan Rodgers har noe spennende på gang. Denne kampen skal de vinne mot et skadeskutt Bournemouth.

Oddstips – Leicester til å vinne
Odds – 1.73 hos Nordicbet
Innsats – 6 enheter


 

West Ham – Norwich, lørdag 16:00

Sesongstart helt på det jevne for West Ham. Forventet tap mot Manchester City, uavgjort borte mot Brighton og seier borte mot Watford. Tok seg også forbi Newport i Ligacupen i midtuka. Antonio er ute noen måneder. Rullerte greit på laget i midtuka.

Man kan fint kalle Norwich for årets «gladlag» i Premier League. Spennende fremover, delvis kaos bakover. Byttet hele laget i midtuka og røk ut mot Crawley. I tillegg ble Timm Klose skadet og mister sannsynligvis resten av sesongen.

Dette er to lag det stinker mål av. Begge veier. Teemu Pukki er i storform for bortelaget og mot Watford fikk Haller sine to første mål for West Ham. Dette blir fort en veldig underholdende kamp!

Oddstips – Over 3.0 mål (Asian)
Odds – 1.78 (Pinnacle)
Innsats – 7 enheter


oddsbygger.png

Arsenal – Tottenham, søndag 17:30

Nord-London-derby avslutter denne runden på søndag, og dette kan fort være en kamp som definerer sesongen videre. Etter å ha innledet sesongen med to ettmålsseire fikk Arsenal det tøft borte mot Liverpool. Kan likevel si seg ganske så fornøyd med starten på sesongen. Tierney, Bellerin og Mavropanos er ute til denne kampen, mens Özil og Holding er usikre. Lacazette var benket i forrige oppgjør, men på hjemmebane der det forventes at man går offensivt ut vil han nok være tilbake.

Tottenham skuffet stort og tapte 0-1 hjemme mot Newcastle sist. Har en forferdelig bortestatistikk i Premier League. Man klarte riktignok å få med seg ett poeng fra Manchester, men før det hadde de 6 strake tap. Foyth og Sessegnon er ute til denne kampen. Alli, Walker-Peters og Ndombele er usikre.

Arsenal er spennende offensivt, og har et lag som på hjemmebane fort kan skåre 2-3 mål hver kamp. Det må de nok også for å vinne kamper da man ikke alltid kan stole 100 % på det defensive. Det ligger til rette for at begge lag skårer og at vi får se minst 3 mål i denne kampen.

Tar også et spill på antall hjørnespark i kampen. Begge lag skaper, og slipper til, mange hjørnespark og så langt denne sesongen har det i snitt vært 11,67 hjørnespark i Arsenal sine kamper, og 13,67 i Tottenham sine kamper.

Oddstips – Over 2.5 + Begge lag skårer
Odds – 1.80 (Bet365)
Innsats – 7 enheter

Oddstips – Over 10.5 hjørnespark
Odds – 1.90 (Bet365)
Innsats – 5 enheter


 

 

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s