Oddstips: Eliteserien (Runde 20)

Bendik Rise

Ny runde i Elitserien står for tur, med første kamp allerede fredag. Odd tar imot Bodø/Glimt i det som kan bli en viktig kamp i tetstriden. Vi har også noen godbiter utover helgen med spill i noen av de.

 

Odd – Bodø/Glimt (fredag 19.00)

Vi starter i Skien og toppkampen. Et voldsomt sterkt hjemmelag tar imot serielederen fra nord. Odd kommer fra Molde med et sterkt 2-2-resultat, noe som gjør at de har spilt tre uavgjortkamper på rad (Kristiansund, Rosenborg og Molde). De har uansett vært solide hjemme med 8-2-0 på Skagerak. De er ofte involvert i tette kamper som ender med ettmåls-seiere.

malta norge nordic.png

Bodø/Glimt er tilbake på vinnersporet etter uavgjortresultatet mot Sarpsborg 08. Fire mål og rent bur mot et svakt Vålerenga. Likevel kan det bli tøft her i en kamp som sannsynligvis blir jevn. Nordlendingene er ofte involvert i målrike kamper – spesielt på bortebane. Derfor spilles det på mål her.

Oddstips – Begge lagene scorer
Odds – 1.63 hos Nordicbet
Innsats – 7 enheter


 

Sarpsborg 08 – Viking (søndag 18.00)

Vi skal til Sarpsborg også denne helgen. De tar imot et Viking i grei form. For Sarpsborg 08 sin del begynner det virkelig å brenne under føttene. De befinner seg faktisk helt sist på tabellen fire poeng fra kvalikplass. Sarpsborg 08 fortsetter sin «begge lagene scorer»-form uten å vinne. Sist borte mot Strømsgodset i 2-1-tapet.

Viking kommer fra 2-2 mot Ranheim etter to seiere mot henholdsvis Strømsgodset og søndagens motstander. Spiller ofte målrike kamper og snitter på over tre mål per kamp. Jeg tror det kan bli tett og jevnt her, men at begge lag får med seg mål. Derfor blir tipset det samme her som kampen ovenfor.

Oddstips – Begge lagene scorer
Odds – 1.63 hos Nordicbet
Innsats – 7 enheter


 

Mjøndalen – Molde (søndag 18.00)

Helgens siste tips finner vi i Nedre Eiker og oppgjøret mellom Mjøndalen og Molde. Hjemmelaget har vært noe varierende i prestasjonene i det siste, men bra solide på hjemmebane. Kommer uansett fra en dårlig opplevelse med hele 4-0 i bagasjen fra Kristiansund.

velkomsttilbud nordicbet

Molde, på den andre siden, kommer fra Europa League-kvalik der de ble slått ut med 2-3 sammenlagt. Slitne bein kan forekomme, men det har så langt ikke plaget moldenserene nevneverdig i de foregående ukene. Har vunnet tre av fire etter Europa League-spill, pluss en uavgjort mot Odd. Jeg tror Molde fortsetter den gode rekken mot Mjøndalen, og tar denne. Det vil nok uansett være en stor gevinst i og med at Odd og Bodø/Glimt møtes. Vi går for ren seier.

Oddstips: Molde vinner
Odds: 1.92 hos Coolbet
Innsats – 5 enheter


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s