Breddetips: Kaupanger – TMFK

Breddetipster

Kaupanger – Tornado Måløy (lørdag 16:00)

Tabellnaboene møtes til en kamp som betyr mye for begge lagene. Begge lagene har en «careless» ambisjon om å komme så høyt oppe på tabellen som mulig. Tornado Måløy (TMFK) ligger på 5. plass med 24 poeng, mens Kaupanger ligger på 6. plass med 23 poeng. For å legge press på Studentspretten som ligger på 4. plass med 29 poeng, er begge lagene nødt til å gå for tre poeng i denne kampen.

malta norge nordic

Etter at TMFK tapte åpningskampen i høstsesongen med 1-2 hjemme mot Dale, har de slått Florø 2 hele 4-2 på bortebane, mens de slo naborivalene, Bremanger 2-1 på hjemmebane i forrige runde i det som ble en kaotisk affære med mye stygge taklinger og gule/røde kort. Kaupanger på sin side har vært i kanonform. Etter sommerferien har de vunnet fire av fire kamper. De har slått Dale, Bremanger og Syril på bortebane (4-1, 4-1 og 3-1) og de vant 4-3 over Florø 2 på hjemmebane. Skal de klare fem på rad?

Spill på breddefotball hos Nordicbet

Begge troppene mangler noen av spillerne sine, men de som kommer til å merke det mest er nok TMFK. Etter dialog med noen fra Måløy, har vi fått informasjon om at spillere som Erik Sandal (ringrev, tidligere Hødd-spiller), Martin Flåten, Runar Blålid er ute. Samtidig så er Thor Aage Pleym Evensen og Tvendseter Kupen usikre foran dette møte.

Kaupanger på sin side mangler formspilleren sin Severin Halland, Sander Simpson og Rune Åberge. Severin og Rune er de to de kommer til å merke det mest på. Men på benken har de en svært god spiller i Trond Vegard Ripe som kommer inn for Severin Halland. Trond Vegard Ripe snudde kampen nærmest på egenhånd da Kaupanger vant det motsatte oppgjøret 2-1 borte mot TMFK.

Vi tror Kaupanger har den sterkeste troppen til denne kampen, og trekker det lengste strået mot et TMFK som er svekket. Om det kommer frem at Tvendseter Kupen OG Thor Aage Pleym Evensen heller ikke kan spille denne kampen, så er sjansene svært store for at Kaupanger skal ta alle poengene på en komfortabel måte.

Oddstips – Kaupanger til å vinne
Odds – 1.81 (Nordicbet)
Enheter – 7 enheter


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s