Oddstips: Eliteserien (Runde 19)

Bendik Rise

Det er klart for runde 19 av Eliteserien, med spennende kamper på menyen. Jeg synes det er en litt vanskelig runde å spå, men jeg har likevel sett meg ut noen spill jeg liker i tre av kampene.

 

Molde – Odd (søndag 18.00)

Molde tar imot Odd i denne rundens storoppgjør i Eliteserien. Serielederen Molde mot Odd som befinner seg på tredjeplass kommer utvilsomt til å bli et spennende oppgjør. Odd, som har tapt litt terreng etter sommerferien bør nok ha med seg noe herfra om de skal henge med i gullstriden.

risikofritt spill pl nb

Molde er i god form med tre strake seiere i ligaen, samt gode resultater i Europa. Kampbelastning kan likevel spille en rolle for moldenserene her, da de stort sett har spiller to kamper i uka i disse tider.

Odd, på den andre siden, er fortsatt solide, men har tapt poeng både mot Rosenborg og Kristiansund etter ferien. De må som sagt ha poeng her, helst tre, for å henge med. Begge lag er gode fremover, selv om Odd ikke har vært forrykende på bortebane i år. Jeg tror uansett at begge lagene scorer, så det blir spillet her.

Oddstips – Begge lagene scorer
Odds – 1.61 hos Nordicbet
Innsats – 5 enheter


 

Strømsgodset – Sarpsborg  (søndag 20.00)

I søndagens hovedkamp er det en ordentlig bunnkamp der de to foreløpige nedrykkslagene møtes. Dette er en kamp begge lag må vinne, der spesielt Strømsgodset virkelig kan bli koblet av. Hjemmelaget sliter voldsomt og gikk på en ny smell i 4-0-tapet for Viking i helga. På hjemmebane har de likevel vært noe bedre etter ferien. Vant mot Vålerenga og gikk på et surt 1-3-tap mot effektive Bodø/Glimt.

Sarpsborg 08 kommer fra 1-1 mot Bodø/Glimt, noe de kan være bra fornøyde med. Bortelaget har slitt voldsomt med å bikke kamper i sin favør, og står faktisk med ni (!) uavgjort kamper denne sesongen. Scorer ofte i kamper, men slipper også inn.

velkomsttilbud nordicbet

Strømsgodset har spilt «begge lagene scorer» i sine to hjemmekamper etter ferien, der Sarpsborg 08 har gjort det samme på bortebane. Ni av de siste 10 kampene innbyrdes har endt med at begge lagene scorer – derfor spilles det også her.

Oddstips – Begge lagene scorer
Odds – 1.72 hos Nordicbet
Innsats – 7 enheter


 

Bodø/Glimt – Vålerenga (mandag 19.00)

Helgens siste tips finner vi ikke før i mandagskampen der Vålerenga gjester Bodø/Glimt som har vunnet sju av ni på hjemmebane hittil. De har også scoret hele 23 mål på de ni kampene. I tillegg må de reise seg igjen etter bare ett poeng mot Sarpsborg 08. Det vi også ikke må glemme er revansjelysten som bør være der etter 6-0-tapet på Intility Arena i sommer.

Vålerenga har fått en formdupp, og har faktisk ikke vunnet siden seieren over søndagens motstander (fire kamper). De har også slitt på bortebane og sluppet inn hele 17 mål, noe som ikke lover bra med tanke på mandagens motstander. Jeg tror Bodø/Glimt får sin revansje og vinner denne.

Oddstips – Bodø/Glimt vinner
Odds – 1.89 hos Nordicbet
Innsats – 6 enheter

 

Publisert av

fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s