Oddstips: Eliteserien (Runde 19)

Bendik Rise

Det er klart for ny runde av Eliteserien. Endelig har alle lagene spilt like mange kamper, og overraskende nok finner vi Bodø/Glimt på toppen av tabellen. Med 13 kamper igjen ser det ut til å bli utrolig spennende. Vi har selvsagt plukket ut noen spill til helgens kamper, der vi har spill både lørdag, søndag og mandag.

risikofritt spill pl nb

Odd – Rosenborg (lørdag 18.00)

Allerede lørdag får Odd besøk av formlaget Rosenborg. Hjemmelaget står med nesten full pott på hjemmebane i år, der kun har avgitt poeng mot Molde (2-2). Ellers har det blitt åtte seiere på åtte forsøk, med to mål i snitt per kamp. Det skal toppscorer Torgeir Børven ha mye av æren for. Formen til Odd har likevel vært litt dalende i det siste, men jeg tror Rosenborg får en tøff kamp på Skagerak Arena.

Rosenborg kommer fra en god opplevelse i Champions League-kvalifiseringen der de bare er en play-off unna gruppespill. Trønderne kan ha noen slitne bein til kampen og vil nok sannsynligvis hvile noen spillere da Europa tilsynelatende er førsteprioritet. Uansett er de formlaget i Eliteserien med 13 poeng på de siste fem kampene. De snitter på tre mål per kamp på siste fem også. Jeg tror på en åpen kamp der begge lag kan ta seieren. Begge lag er bra offensivt, og jeg tror derfor på flere mål.

Oddstips: Begge lagene scorer
Odds: 1.76 hos Nordicbet
Innsats – 5 enheter


 

Mjøndalen-Brann (søndag 18.00)

Søndag tar Mjøndalen imot Brann på Consto Arena. Hjemmelaget sliter i bunnstriden der det er uhyre spennende. Mjøndalen er i helt ok form med én seier, tre uavgjorte og ett tap på de fem siste kampene. Står uansett med bare to seire på hjemmebane hittil denne sesongen.

Brann har funnet litt form med to strake seire med en god treningsperiode i mellom. De har heller ikke tapt på bortebane i Eliteserien siden 13. april. Liker oddsen på Brann her og prøver ren seier. Eventuelt kan man ta ned risikoen og spille «pengene tilbake ved uavgjort» til 1.51.

Oddstips: Brann vinner
Odds: 2.08 hos Nordicbet
Innsats – 4 enheter


Bli med i vår Facebook-gruppe

 

Sarpsborg 08 – Bodø/Glimt (mandag 19.00)

Siste enkeltspill for helgen tar vi i mandagskampen der nest sisteplassen tar imot serielederen. Hjemmelaget sliter for tiden og har ikke vunnet en kamp på to måneder. Siden seieren mot Odd har det blitt fire uavgjorte og fire tap. Scorer som regel, men det hjelper ikke mye når motstanderen scorer minst like mange.

Høytflyvende Bodø/Glimt har scoret mest i ligaen med sine 40 mål (ett mer enn Molde). De har også fire strake seire, og ser nesten ustoppelige ut. Jeg har troen på mange mål her, men oddsen på 1.65 frister ikke altfor mye. Oddsen på borteseier mener jeg uansett må prøver. Når man får tre ganger pengene på serielederen mot et nedrykkslag kan jeg ikke stå over. Så her prøver vi to spill, med både seier og mål.

Oddstips: Bodø/Glimt (DNB)
Odds: 2.19 hos Nordicbet
Innsats – 9 enheter


 

Oddstips: Bodø/Glimt + over 2.5 mål
Odds: 4.40 hos Nordicbet
Innsats – 2 enheter

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s