Breddetips: 4. divisjon

Breddetipster

Stryn – Førde

(4.divisjon Sogn og Fjordane, 16:00)

Stryn tar imot serieleder Førde til dyst på Stryn Stadion, til det som mange trodde kom til å være en toppkamp når disse to lagene skulle møtes i høst. Men det er det altså ikke.

Vi snakket varmt om Stryn da de møtte Tornado Måløy og Studentspretten. At høstsesongen alltid var en slags «hit» for Stryn Fotball. De åpnet med å vinne 2-0 hjemme mot TMFK etter to sene mål. Deretter reiste de til Sogn å tapte 2-0 mot et svært svekket Studentspretten. Det meldes om ineffektivitet hos Stryn, samtidig som det meldes om et par forfall på viktige spillere. De har fått inn ringreven Petter Hammer til denne kampen, noe som blir viktig for moral, vilje og motivasjon. De mangler Mathias Garlid og Jonas Denk til denne, noe som er svært sårt for hjemmelaget. Emil Allesøe (kaptein) er ute resten av sesongen.

risikofritt spill pl nb

På plussiden har de fått tilbake en av divisjonens beste spillere i Vegard Hopland. Førde på sin side er solide om dagen. Alle spillerene er tilgjengelig, bortsett fra Arne Morten Øen som har vært til og fra benk / start i det siste. Sjefen Vegard Gjermundstad styrer forsvaret med jernhånd, Ruben Holsæter briljerer på midten sammen med Mathias Sagevik og Brage Sandvold. Foran har de en livsfarlig Kristian Hausåker / Sander Aamelfot som skaper enormt med sjanser.

Førde er á poeng med Årdal, men leder på målforskjell med 33 poeng. Stryn ligger på 5.plass med sine 19 poeng. Forrige møtet endte 5-0 i favør Førde. Årdal møter Eid hjemme i morgen, og kan fort tape poeng der, og da har Førde en gyllen mulighet til å stikke i fra. Uansett, så MÅ de gå for alle poengene her. Enten drar de i fra, eller så er de bakpå/like langt som før kampen. Førde har et svært godt lag, og det ser ut som humøret i gruppen er på topp, spillet har satt seg skikkelig og at de virkelig har fått smaken på opprykk. Når bookiene tilbyr oss 1,62 på at opprykksfavoritten skal slå et Stryn som er litt shaky, så er vi nødt å slå til. Vi hadde nok trodd på en odds rundt 1.35-1,40. Så denne tar vi hver dagen i uken!

Oddstips – Førde til å vinne
Odds – 1.62 (Nordicbet)
Innsats – 9 enheter


Oddstips – Førde -1.5
Odds – 2.50 (Coolbet)
Innsats – 3 enheter

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s