Oddstips til runde 2 i Premier League

Brighton – West Ham, lørdag 16:00

Brighton var effektive mot Watford og fikk med seg en overraskende 3-0 seier. En god start for Graham Potter i sin første offisielle kamp som sjef. Målskårerne Andone og Maupay kom inn fra benken, mens storsigneringen Trossard kom ikke inn. Brighton har noen alternativer fremover på banen nå.

risikofritt spill pl nb

West Ham fikk som forventet stryk hjemme mot Manchester City. Felipe Anderson fikk seg en trøkk i den kampen, og det er usikkert om han rekker denne kampen. I tillegg er Haller, Wilshere og Noble usikre. Mot City var det forventet tap, men denne kampen vil vise litt hva vi kan forvente av West Ham denne sesongen.

Brighton viste at de kan være effektive, og jeg liker veldig godt mulighetene til har på topp om de som ikke starter fungerer. West Ham er også spennende offensivt selv om noen av førstevalgene på topp er usikre. Brighton er knappe favoritter i en ganske åpen kamp. Går for at begge lagene skårer i denne kampen.

Oddstips – Begge lag skårer: Ja
Odds – 1.73 (Nordicbet)
Innsats – 7 enheter


 

Aston Villa – Bournemouth, lørdag 16:00

Aston Villa tok ledelsen tidlig mot Tottenham, men de siste 20 minuttene raknet det og det ble til slutt tap, 1-3. Har brukt mye penger i sommer, og det er mange spillere som man skal integrere i laget fremover. Til denne kampen mangler de Chester, Hause og Kodjia.

Få 50 kroner GRATIS å spille med uten innskudd hos Mobilebet

 

Bournemouth mistet seieren i premieren mot Sheffield United da Billy Sharp skåret i det 88. minutt. De vil nok være veldig skuffet over resultatet og prestasjonene i den kampen. Sliter fortsatt med mange skader. Blant annet Brooks, Gosling, Cook og Francis mangler til denne kampen. Lånesigneringen Harry Wilson fra Liverpool kan få debuten på topp i denne kampen.

Aston Villa viste i treningskampene at de kan skåre en god del mål, og særlig på hjemmebane skåret man i Championship ofte minst 2 mål. Bournemouth slapp inn mye mål på bortebane forrige sesong, og jeg tror den trenden fortsetter i år, men de har også spillere som kan produsere så dette burde bli en målrik affære.

Oddstips – Over 2.5 mål
Odds – 1.83 (Marathonbet)
Innsats – 7 enheter


 

Everton – Watford, lørdag 16:00

Everton klarte bare 0-0 borte mot Crystal Palace i serieåpningen. I tillegg til at Morgan Schneiderlin ble utvist et kvarter før slutt mistet de også André Gomes med skade rett før pause. Da ser det litt tynt ut på midtbanen før denne kampen. Nysigneringene Iwobi og Kean kan fort bli involvert fra start i denne kampen

0-3 hjemme mot Brighton ser styggere ut enn det det var for Watford. Selv om de ikke var veldig gode i den kampen var Brighton effektive og tok de sjansene de fikk. Det er ikke lett å bli klok på Watford. De varierer veldig i prestasjonene sine, noe treningskampene også viser. Her slo man Bayer Leverkusen og Real Sociedad, også ender man opp med å tape sin første ligakamp mot Brighton. Deulofeu måtte ut med skade i den kampen og er usikker til denne sammen med Welbeck og Chalobah.

To lag som gjerne vil slå tilbake etter første seriekamp. Til tross for at de har skåret lite mål i treningskampene har jeg stor tro på at det snart løsner skikkelig for Everton. På hjemmebane er de også veldig solide, og de får tillit fra meg for andre helg på rad.

Oddstips – Everton
Odds – 1.82 (Coolbet)
Innsats – 6 enheter

 

 

 

Publisert av

fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s