Tips til runde 1 i Premier League

Skrevet av Mats Indset

West Ham – Manchester City, lørdag 13:30

West Ham havnet i fjor på 10. plass. Hører nå hjemme i den jevne gruppen bak topp 6. Var ikke langt unna spill i Europa og håper på å ta det siste skrittet i år. Har i sommer hentet inn spennende Fornals fra Villarreal og Haller fra Eintracht Frankfurt. Sammen med Felipe Anderson og Lanzini ser West Ham meget lovende ut fremover på banen denne sesongen.

risikofritt spill pl nb

Manchester City har ikke gjort store omrokkeringer på troppen som vant ligaen forrige sesong. Kompany er eneste merkbare avgang. Inn har de hentet Rodri og Cancelo. Meget kvalifiserte signeringer som garantert kommer til å levere. Lite skår i gleden at Sané nå ser ut til å miste hele sesongen.

Manchester City har et veldig godt tak på West Ham. Faktisk så har de 9 siste oppgjørene mellom disse lagene (treningskamper inkludert) endt med seier til de blå. Når det kommer til spill i denne kampen går vi tungt på at dette blir målrikt. I 10/11 siste møter mellom disse langene har det blitt minst 3 mål. Begge lag har også hatt målrike kamper i oppkjøringen.

Oddstips – Over 3 mål
Odds – 1.77 (Pinnacle)
Innsats – 9 enheter


 

Crystal Palace – Everton, lørdag 16:00

Forrige sesong var helt på det jevne for Crystal Palace. Startet dårlig, men etter jul tok de poeng jevnt og trutt og havnet til slutt på godkjent 12. plass. Mistet Wan-Bissaka til Manchester United og har før sesongen hentet inn blant andre Jordan Ayew, Cahill og Camarasa. Tror Crystal Palace skal slite med å forbedre seg fra forrige sesong.

Som vanlig regnes Everton som favorittene til å bli laget nærmest topp 6. I fjor ble det en 7. plass bak et solid Wolverhapton og det ble ingen tur ut i Europa på guttene fra Merseyside. Har gjort noen spennende signeringer i sommer. André Gomes er hentet på permanent basis sammen med Moise Kean, Jean-Philippe Gbamin, Fabian Delph og Alex Iwobi. Djibril Sidibé har kommet på lån fra Monaco.

velkomsttilbud nordicbet

Crystal Palace er, i mine øyne, et veldig grått lag. Det eneste lyspunktet er Wilfried Zaha, men han var ryktet bort i overgangsvinduet og har ikke spilt så mye i treningskampene. Usikkert om han vil være involvert i denne kampen.

Everton har godt tak på Palace innbyrdes (ikke tapt siden 2014), og de har et godt lag denne sesongen. Ikke imponert i treningskampene, men det har heller ikke Crystal Palace gjort. Uten at man skal prøve å lese alt for mye i de kampene. Ganske sikker på at Everton får med seg poeng her, og at de fort får med seg alle tre.

Oddstips – Everton +0 Asian Handicap
Odds – 1.75 (Marathonbet)
Innsats – 7 enheter


 

Leicester – Wolves, søndag 15:00

Etter en forferdelig start på 2019 fikk Claude Puel sparken og Brendan Rodgers kom inn. På de 10 kampene han fikk som sjef så Leicester mye bedre ut og avsluttet sesongen med 5-2-3 og en 9. plass. Youri Tielemans er hentet på permanent basis fra Monaco, Ayoze Pérez er hentet fra Newcastle og høyreback James Justin er hentet fra Luton. Har mistet Harry Maguire til Manchester United. Ubeseiret i treningskampene, men har her møtt dårligere motstand bortsett fra Atalanta som de slo 2-1.

Wolves var forrige sesongs store overraskelse, og med 7. plassen følger spill i Europa League med. Tok seg greit forbi Crusaders før man slo Pyunik komfortabelt på torsdag. Stilte et ganske sterkt lag der. Har ikke ligaens bredeste tropp, og rullerte veldig lite forrige sesong. Derfor trengs det forsterkninger og inn har Cutrone (AC Milan) Neto og Jordão (Lazio) og Vallejo (lån fra Real Madrid) kommet, samtidig som oppholdet til Jiménez og Dendoncker er gjort permanent.

Leicester hadde BTTS i 22/38 kamper forrige sesong, mens Wolves hadde BTTS i 19/38. Begge lag har gode spillere offensivt, og selv om Wolves har vært solide bakover skal Leicester være gode nok offensivt til å utnytte et noe slitent Wolves som har vært på reise i Europa, men som her viste målteft. Ganske sikker på at Jiménez for nok en strålende sesong med mange nettkjenninger.

Oddstips – Begge lag skårer
Odds – 1.93 (Marathonbet)
Innsats – 7 enheter


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s