Oddstips til 4. divisjon (Sogn og Fjordane)

Skrevet av Breddetipster

Styn – Tornado Måløy (15:00, Sogn og Fjordane)

Stryn tar imot TMFK til Nordfjord-derbyet i høstsesongens første kamp. Stryn slet veldig i en periode, men det ordnet seg mer og mer mot slutten av vårsesongen med gode resultater og en spillergruppe som fant tonen igjen. De har brukt sommeren godt og fått tilbake sin beste spiller, Vegard Hopland, som var ute hele vårsesongen. Målgarantist og en svært god lagspiller som kan brukes både i forsvar og angrepet.

velkomsttilbud nordicbet

Stryn avsluttet vårsesongen med å knuse Kaupanger hele 5-1 på hjemmebane, mens TMFK fikk det som ventet svært tøft borte mot Høyang, selv om poengene røk på overtid. Stryn har har Hopeland tilbake, men to fravær som påvirker laget er Jonas Denk og Emil Allisøe, til tross for at de har gode erstattere. Petter Hammer har kommet inn igjen, noe som har skapt mye mer vilje i laget. Han er en rutinert spiller, og et oppgjør mot TMFK er noe han elsker. Stor fordel å ha med en spiller som Petter Hammer i disse oppgjørene.

TMFK har så og si den samme troppen som før ferien. De vet ikke hva slags tropp de stiller før treningen var ferdig i går kveld, menen de har en ‘ok’ tropp som dog skal få slite borte mot et lag som Stryn. Vi tror Stryn har fått tilbake gnisten, spillerne er sultne på en like suksessfull høst som i fjor (da var overlegne) og at de åpner denne høstsesongen med en komfortabel seier mot naboene, Tornado Måløy.

Oddstips – Stryn til å vinne
Odds – 1.65 (Nordicbet)
Innsats – 8 enheter


Oddstips – Stryn -1 (EH)
Odds – 2.60 (Coolbet)
Innsats – 4 enheter


 

Dale – Kaupanger (16:00, 4. div Sogn og Fjordane)

Dette er en kamp som egentlig er litt vrien når det kommer til oddsspill, men ikke slik situasjonen er akkurat nå. Dale tok ferie med en svært komfortabel 3-0-seier hjemme mot Bremanger. Kaupanger kommer fra et grusomt 1-5-tap borte mot Stryn. Informasjonen vi har sier at Dale kun mangler én spiller, og at det er Tommy Holm. Ellers skal det være fullt på plassene til morgendagens viktige kamp mot tabellnabo Kaupanger.

Tommy Holm har vært god denne sesongen, men Dale har erstattere som kan ta hans plass uten at man merker hans fravær. Treneren melder om en god sommer med gode treninger og en sulten spillergruppe som vil åpne denne høstsesongen på best mulig vis på sin beryktede hjemmebane «Dingemoen».

Så er det Kaupanger. Ingen av keeperene er klare til denne kampen, så de har leid inn en gammel keeper. Det har litt å si. Samtidig er Allan Jørgensen ute. Han er Kaupanger sin viktigste spiller. Kaupanger er i følge noen av spillerne litt svekket fra vårsesongen, uten at de nevnte noen navn. Ellers er troppen klar, og de har selvsagt noen spillere som kan gjøre livet surt for alle lag.

Sindre Rørvik og Trond Vegard Ripe er to spillere med x-faktor og som kan lage trøbbel. Dette er noe som kan bli en jevn kamp, men vi har troen på at Dale fortsetter der de slapp, og vinner denne kampen og får en god start på årets høstsesong.

Oddstips – Dale til å vinne
Odds – 2.10 (Nordicbet)
Innsats – 7 enheter


Oddstips – Dale -1 (EH)
Odds – 3.85 (Coolbet)
Innsats – 4 enheter


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s