MAXBET i 4. divisjon!

Skrevet av Breddetipser

Head 2 Head i 4.div Sogn og Fjordane

H2H mellom Stryn – TMFK er svært spennende. Det skiller to poeng mellom lagene. Mellom Stryn som startet sesongen på merkelig vis, og TMFK som startet sesongen over all forventning, men som har stilnet litt rett før sommerpausen. Disse to lagene møter hverandre til dyst allerede denne helgen, og det kan enten bli et poeng ledelse favør Stryn, at de står på to poeng ledelse favør TMFK, eller at TMFK rykker i fra til en fem poengs ledelse.

Stryn sine ambisjoner er å være et av de beste lagene i ligaen, mens TMFK har ambisjoner om å ligge midt på tabellen. Ambisjonene til TMFK endret seg nok litt når de hadde en så overraskende god sesongåpning, men vi tror realiteten har truffet dem igjen, og at de har senket ambisjonsnivået litt nå i ferien. De vil selvsagt komme så høyt opp som mulig, men blir nok ikke sterkere enn Stryn denne høsten.

Stryn sin høst forrige sesong var formidabel, og om man skal tro på det spillerne selv sier om stemningen, laget, trøkket på treningene fortiden, så er det vanskelig å tenke seg noe annet enn at Stryn skal klatre forbi TMFK på tabellen. Noe vi tror allerede skjer i helgen. Coolbet tilbyr fin odds på at Stryn ender over Tornadø Måløy (TMFK) på tabellen, og vi har klokketro på dette tipset, og smeller til med årets første MAXBET!

Oddstips – Stryn til å ende over TMFK
Odds – 1.67 (Coolbet)
Innsats – 10/10


norgesspill avlang 100 600 nettside

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s