Oddstips til gruppespillet i AFCON

Vi har kommet til runde to i gruppespillet i Afrikamesterskapet, og hittil har vi fått noen fine kamper. Gårsdagens kamp mellom Ghana og Benin var en av høydepunktene (2-2). Vi skal se på tre kamper

Egypt – Kongo (onsdag 22:00)

Egypt vant åpningskampen mot Zimbabwe 1-0 og dominerte kampen, men imponerte ikke voldsomt. Før turneringen startet hadde de ifølge InfoGol 74% sjanse for å vinne gruppen, og vi tipset om at Egypt skulle vinne gruppen til 1.40 hos Nordicbet i vår artikkel. Den oddsen ligger på 1.15 nå. Skulle de vinne mot Kongo i kveld ligger det spillet særdeles godt an. På FIFA-rankingen er faktisk Kongo rangert høyere (49.) enn kveldens motstander Egypt (58.), men kvalitetsmessig i denne turneringen skal Egypt være bedre.

Salah var god i den første kampen til tross for at han ikke skåret. Kunne fort hatt både ett og to mål. Han virker veldig sulten på mål og man så i åpningskampen at han var ekstra fokusert på å skåre selv. Vi tror at Salah får sin første nettkjenning i mesterskapet i kveld.

Oddstips – Mohamed Salah skårer
Odds – 1.92 hos Nordicbet
Innsats – 6 enheter


 

Senegal – Algerie (torsdag 19:00)

Senegel var totalt overlegne i sin første kamp mot Tanzania. De vant 2-0 og hadde hele ti skudd på mål (24 totalt) mens Tanzania kun hadde tre skudd i hele kampen. Senegal kunne fort vunnet denne kampen med fire-fem mål. Det gjorde de også uten sin største stjerne, Sadio Mané, som var suspendert (gule kort) til kampen. Til denne kampen møter de betraktelig vanskeligere motstand i Algerie. Dette er lagene som er forventet å gå videre fra gruppe C. Begge lag er også blant favorittene til å vinne mesterskapet. InfoGol ga Algerie 7.2% sjanse før mesterskapet til å vinne hele AFCON, mens Senegal hadde 11.3% sjanse.

velkomsttilbud nordicbet

Algerie vant også sin første kamp 2-0 mot Kenya og deres største stjerne, Ryiad Mahrez skåret 2-0-målet i kampen. Dette blir nok en jevn kamp, men vi tror at Senegal med Sadio Mané tilbake vil vinne denne kampen.

Oddstips – Senegal til å vinne
Odds – 2.14 hos Nordicbet
Innsats – 7 enheter


 

Kenya – Tanzania (torsdag 22:00)

Skal én av disse lagene gå videre som beste treer i gruppen må de vinne denne kampen. Sannsynligvis blir vinneren  blant de fire beste treerne som gjør at de går videre i turneringen. Det betyr at begge lag vil gå for seier her, og at ingen vil være fornøyd med ett poeng. Ett poeng vil sannsynligvis ikke være nok til å bli blant de fire beste treerne. Tanzania var alt annet enn imponerende i første kamp mot Senegal og her tror vi at Kenya skal ha gode sjanser til å vinne kampen. To lag som sannsynligvis vil gå i angrep fra første sekund gir oss troen på et overspill og at Kenya vinner.

Oddstips – Kenya (Pengene tilbake ved U)
Odds – 1.53 hos Nordicbet
Innsats – 7 enheter

Oddstips – Over 2.5 mål
Odds – 2.31 hos Nordicbet
Innsats – 6 enheter


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s