Eliteserien (runde 12)

Skrevet av Bendik Rise

Helgen er rett rundt hjørnet, og med det følger selvsagt Eliteserien. Det spilles mange åpne kamper denne runden, og jeg har funnet noen spill jeg liker. I hovedsak stoler vi på formlagene denne helga, samt et målspill på Østlandet.

 

Strømsgodset – Molde (lørdag 18.00)

Strømsgodset, med ny trener, tar imot Molde til denne ukas lørdagskamp. Henrik Pedersens første kamp som Godset-sjef blir en skikkelig test mot serielederen. Hjemmelaget har slitt voldsomt i år og befinner seg på nedrykksplass. Begge seirene deres har kommet på Marienlyst, og de snitter faktisk på to mål per kamp der. Ulempen er at snittet er nesten like høyt bakover.

oddsboost

Molde har sett solide ut i år, men har hatt det litt tøffere i de siste kampene. Senest i cuprunden da de tapte hele 0-4 for OBOS-laget Aalesund. De har også vært varierende på bortbane, så jeg finner lite verdi i å spille på noen av lagene her.

Det jeg tror på er mye mål. Godset har spilt over 2.5 mål i fire av fem hjemmekamper, mens Molde har gjort det samme i fire av seks. Begge lagene snitter på over tre mål per kamp på henholdsvis hjemme- og bortebane. Selv om vi ikke får mer enn 1.60 finner jeg verdi i det.

Oddstips – Over 2.5 mål
Odds – 1.60 hos Nordicbet
Innsats – 6 enheter


 

Kristiansund – Stabæk (søndag 18.00)

Over til søndagen der Stabæk besøker Kristiansund i god form. Hjemmelaget er ubeseiret på de siste sju kampene sine, og befinner seg med det på 2. plass på formtabellen (bare slått av Odd). På hjemmebane er de fortsatt ubeseiret på fire kamper (tre seire og én uavgjort), med bare to baklengsmål.

På den andre halvdelen står Stabæk, som ikke har scoret på bortebane denne sesongen(!). Det er en trend som sansynligvis ikke fortsetter hele sesongen. Men Stabæk sliter uansett da de bare har plukket sju poeng hittil. Med så store motsetninger mellom lagene satser jeg på Kristiansund her, og prøver to spill som inkluderer hjemmeseier.

Oddstips – Kristiansund vinner
Odds – 1.71 hos Nordicbet
Innsats – 7 enheter


 

Oddstips – Kristiansund vinner uten baklengs
Odds – 3.00 hos Nordicbet
Innsats – 3 enheter


 

Tromsø – Rosenborg (søndag 18.00)

Til slutt tar vi med kampen i nord mellom Tromsø og Rosenborg. Et Tromsø-lag som har slitt fælt i år har tatt to seire på rappen mot Molde og Stabæk, uten at de helt kan friskmeldes. Står med den ene seieren (mot Molde) på hjemmebane og har ellers tapt.

Rosenborg virker også å ha fått sving på sakene med tre seire på rad i Eliteserien. De har riktignok slitt med litt sykdom i uka, men stiller nok sterkt til helga uansett. Når vi får over dobbel tilbakebetaling på Rosenborg så er det vanskelig å stå over. Når det i tillegg er mot et Tromsø som ligger på kvalik-plass taler det i alle fall ikke mot spillet.

Oddstips – Rosenborg vinner
Odds – 2.06 hos Nordicbet
Innsats – 3 enheter


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s