Breddetips i 3. og 4. divisjon

Fjøra – Os (fredag 1900)

3. divisjon, Avdeling 4

Fjøra tar imot Os til et bunnoppgjør i 3.divisjon avdeling 4. Begge lag har meldt om forfall til denne kampen, og begge lag er altså da svekket.

Fjøra er inne i en dårlig periode med dårlige resultater. Slike resultater man overhodet ikke beholder plassen i divisjonen med. De er laget som har sluppet inn mest (38) etter Valdres (56) på sine ti første kamper. Det skal sies at de har møtt relativt god motstand disse kampene, men Fjøra har i år en vane for å la målene renne inn bak seg om de først slipper inn. Det virker som at det ligger en sky med dårlig lagmoral og selvtillit over spillerne ved hver kamp. MEN – dette er en kamp der Fjøra også kan produsere en del mål for Os (23) er ikke akkurat det laget som holder nullen når de spiller fotballkamp, og når de er så og si like svekket som Fjøra, så tror vi dette kan bli en målrik affære.

velkomsttilbud fansnet.png

Begge lag er på poengjakt for å komme seg vekk fra bunnen, og da er ikke ett poeng godt nok i slike kamper. Ikke for noen av lagene. Dette er en kamp vi tror kommer til å bli preget av mye frem-og-tilbake, der begge lagene ønsker å vinne. To lag som er så dårlig defensivt anlagt kommer til å måtte plukke ut et par-tre baller ut av sitt eget mål i løpet av en sånn kamp som dette. Vi tror på en målrik bunnkamp i 3.divisjon avdeling 4.

Oddstips – Over 4.0 mål (Asian)
Odds – 1.94 hos ComeOn!
Enheter – 7 enheter


Breddedobbel

Kaupanger – Årdal (fredag 1900)
4 divisjon, Sogn og Fjordane

Kaupanger tar imot suverene Årdal til kretsligaens tiende runde. Informasjonen vi har fått fra begge lag tyder på at begge stiller sterkt. Kaupanger har ingen frafall å melde, mens Årdal sier de stiller årets beste 11’er og tropp så langt denne sesongen.

Årdal har som sagt vært svært solide denne sesongen, og står kun med ett tap. Dette tapet kom borte mot tabellnabo Eid, der de manglet fire spillere fra start. Ellers har de vunnet samtlige kamper de har spilt. Bortestatistikken deres er sterk, der de har 18-6 i målforskjell og tatt 12 av 15 mulige poeng. Mye av dette er selvsagt takket være Truls Hovland som står med utrolige 17 mål på sine første ni kamper etter comebacket i Årdal denne sesongen. Det har virket som at de har vært litt shaky bakover i det siste, spesielt forrige hjemmekamp da de utrolig nok slapp inn to mål hjemme mot Bremanger, som stilte et relativt svakt lag, i tillegg til at de er svake fra før. Trener Øy vil nok se noe helt annet fra forsvaret sitt i dag da de møter et helt annet angrep med mye mer fart og spisskompetanse enn det de gjorde mot Bremanger.

Les ‘Ukas breddekamp’ fra Nordicbet

Kaupanger ligger og slapper av midt på tabellen. Har ikke gjort det bra, men heller ikke så dårlig. På hjemmebane har de vært svake. 1-1-2 og 8-10 i målforskjell er ikke noe å rope hurra for. Forrige hjemmekamp derimot klarte de å kapre ett poeng mot sterke Eid. Men om noen så kampen, hadde de nok hatt sine meninger om hvordan i alle dager denne dommeren kan dømme videre resten av sesongen. Eid pådro seg et rødt kort før halvtimen var spilt, og det ødela mye av flyten til Eid. Kaupanger var også heldige som ikke slapp inn både fire og fem mål i denne kampen, selv med en mann mer i over 60 minutter. Kaupanger er et lag som består av en god del gode enkeltspillere, men de har ikke fått det helt til å stemme lagmessig. De får seg noen poeng her og der, men mot Årdal skal dette bli tøft.

Skal Årdal fortsette å beholde ledertrøyen, må de vinne kamper som dette, og med en frisk Truls Hovland på topp tror vi at Årdal er kapable til å skåre tre mål i en slik kamp. Vi tror ikke Kaupanger har det som skal til for å stoppe Årdal sin imponerende rekke med seiere, og tror derfor at Årdal tar tre poeng og mest sannsynlig beholder tronen når man nærmer seg sommerferie. Oddsen ligger på 1.45.

Tornado Måløy – Høyang (lørdag 1500)
4 divisjon, Sogn og Fjordane

Tornado Måløy tar imot Høyang i det som blir en viktig match for begge lagene. Tornado Måløy har imponert alle hittil i sesongen med fem seiere på de første ni kampene. De to siste kampene for hjemmelaget har vært tøffe. De møtte Førde hjemme der de tapte 3-0. Mål imot etter ett minutt i tillegg til direkte rødt kort før halvtimen var spilt. Deretter møtte de et svært sterkt Eid-lag, der de ikke klarte å produsere en eneste stor målsjanse på 90 minutter. Det er klart at de nå møter et mye svakere lag enn de har møtt de to siste kampene, så sjansene er større for et bedre resultat her.

velkomsttilbud nordicbet

 

TMFK mangler Tvendseter Kupen, samtidig som en av deres beste spillere Thor Aage Pleyem Evensen sliter med ryggen, så han blir nok å finne på benken. Men de har fått inn Martin Flåten og Runar Blålid fra Tornado Bergen, som er hjemme på ferie. Dette styrker laget både i kvaliteten på spillet, samtidig som at de sitter med mye erfaring og rutine.

Høyang er et lag man aldri kommer til å bli klok på. De plukker poeng her og der, men på bortebane har det lite å hente. Fire tap på sine fem bortekamper hittil er ikke noe man skriver hjem om.

Til denne kampen mangler de halve laget sitt også. Og med halve laget mener vi Jakob Bergset. Mannen som skaper de absolutt fleste farlighetene, og som er link-upen til så og si alt som skjer offensivt for Høyang. Venstrebacken som skulle ha startet meldte også forfall før denne matchen.

Vi tror dette blir en tøff test for Høyang. Høyang spilte internkamp der de som skulle starte mot TMFK møtte en blanding av spillere som har lagt opp, Jakob Bergset og guttespillere. De tapte denne kampen 2-0 og hadde nesten ikke en eneste mulighet under kampen. Kanskje det samme bilde som mot TMFK kommende lørdag? Vi tror TMFK tar dette relativt greit til 1.35 i odds.

Oddstips – Tornado (1.35) + Årdal (1.45) til å vinne
Odds – 1.96 hos Nordicbet
Innsatser – 7 enheter


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s