AFCON preview og oddstips

Vi er kommet til tiden av året hvor det skal kåres Afrika-mester i fotball. 24 lag totalt med favoritten Egypt i spissen som er vertsnasjon.

Vertsnasjonen Egypt har åpningskampen mot Zimbabwe i kveld 22:00. Mohamed Salah som ble kåret til årets spiller i Afrika i 2017 og i 2018 blir en viktig spiller i turneringen og folket i Egypt har store forventninger til han og landslaget. De er i gruppe A sammen med Kongo, Zimbabwe og Uganda. Med andre ord så er de store favoritter til å vinne gruppen sin med 1.40 i odds hos Nordicbet. Mohamed Salah er også favoritt til å bli toppskårer i turneringen med 5.50 i odds hos samme oddsleverandør. Zimbabwe på sin side står til 25.00 i odds for at de skal vinne gruppe A.

gruppe a afcon.png

Oddstips – Egypt til å vinne gruppen – 1.40 hos Nordicbet


 

I gruppe B er Nigeria favoritt til å vinne gruppen sin. Det finnes større navn i gruppen enn Odion Ighalo, men han kommer til å bli en viktig spiller foran mål i turneringen. Han har skåret 7 mål på 9 kamper i årets Super League-sesong i Kina, og skåret 21 mål på 28 kamper i fjor. Han står til 13.00 i odds for å bli toppskårer i turneringen hos Nordicbet. I kvalifiseringen til Afrikamesterskapet ble han toppskårer med seks mål. Guinea har en spennende tropp med gode spillere i blant annet Naby Keïta, Amadou Diawara. Nigeria skal her dog være det klart beste laget i gruppen.gruppe b afcon.png

Oddstips – Nigeria til å vinne gruppen – 1.55 hos Nordicbet


 

I gruppe C møtes to store Premier League-profiler hverandre i Ryiad Mahrez (Algerie) og Sadio Mané (Senegal). Senegal stiller med en sterk tropp med flere store spillere som Mané, Koulibaly (Napoli), Gueye (Everton), Kouyate (West Ham) og flere. Sadio Mané står til 8.00 i odds for å bli toppskårer i turneringen hos Nordicbet. Etter den sesongen han har hatt kan det være et godt spill. Senegal møter Tanzania i første kamp som bør bli grei skuring, og bør ha gode sjanser til fire poeng mot Algerie og Kenya.

gruppe c afcon.png

Oddstips – Senegal til å vinne gruppen – 1.65 hos Nordicbet


Dette er kanskje den gruppen med flest kandidater til å vinne gruppen. Ser man bort i fra Namibia så er det tre ganske gode og jevne lag i Elfenbenkysten, Sør-Afrika og Marokko. Elfenbenkysten har en meget spennende tropp med gode spillere som brennhete Pepe, Kessie, Aurier, Bailly, Kessie, Cornet for å nevne noen. Marokko på sin side har spillere som Ziyech, Hakimi og Belhanda. Her ser vi for oss at Marokko og Elfenbenkysten går videre fra gruppespillet. Oddsen er dog lav på begge, og man får nesten tre ganger pengene tilbake for at Sør-Afrika vinner gruppen. Det virker fint.

gruppe d afcon.png

Oddstips – Sør-Afrika vinner gruppen – 6.00 hos Nordicbet


Med spillere som Khazri, Badri, Sliti og flere forventer man at Tunisia vil skåre en del mål i dette gruppespillet. De er sammen med Mali store favoritter til å gå videre fra gruppespillet, og noe annet vil være et sjokk. Mali har kjente og gode spillere i Moussa Marega (spiss) og Amadou Haidara (midtbane) og det blir spennende å se hvem som tar førsteplassen. Begge er forventet å slå Angola og Mauritania så det kan fort bli en liten gruppefinale mellom disse to lagene.

gruppe e afcon.png


I gruppe F har vi en av favorittene til å vinne hele turneringen, nemlig Ghana. Med Thomas Partey på midten som lagets beste spiller. Ayew-brødrene og spillere som Appiah, Gyan, Atsu og Nuhu er også gode. De står til 7.00 hos Nordicbet som potensielle vinnere av hele AFCON. Clarence Seedorf er manager for Kamerun sammen med Patrick Kluivert som sin assistent. Litt av en duo, men greier de å få til noe med dette Kamerun-laget som mangler de store stjernene?

guinea bissau.png

Oddstips – Ghana til å vinne gruppen – 1.80 hos Nordicbet


Publisert av

fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s