Oddstips til Eliteserien og Copa America

I kveld får vi servert noen flotte kamper både hjemme i Norge og i Sør-Amerika hvor Copa America foregår.

Rosenborg – Vålerenga

Rosenborg møter Vålerenga på Lerkendal i en kamp de bør vinne for ikke å gå inn i krise-modus igjen. Vålerenga gikk på et ydmykende hjemmetap (0-3) for erkerivalen Lillestrøm i forrige runde, og har måttet tygge på det tapet i tre uker. Rosenborg har vunnet de tre siste kampene mot Vålerenga på Lerkendal uten å slippe inn mål.

oddsboost

Kvalitetsmessig skal Rosenborg være en del bedre enn Vålerenga her, og det tror vi også at kommer til å være utslagsgivende på hjemmebane her. Når Nordicbet tilbyr en såpass fin verdi på både H, U og B er det bare å velge én av de for å få verdi og vi tror at Rosenborg tar seieren i kveld og fortsetter seiersrekken.

Oddstips: Rosenborg til å vinne
Odds: 2.50 (oddsboost hos Nordicbet)
Innsats – 9 enheter


 

Uruguay – Ecuador

Første kamp for disse lagene i Copaen, og det hviler store forventninger på skuldrene til Uruguay før mesterskapet. De er, sammen med Brasil og Argentina, sett på som de største favorittene til å vinne Copa America. På de 17 siste kampene mellom lagene har Ecuador kun vunnet tre av de.

På 24 hjemmekamper har Uruguay aldri tapt mot Ecuador, og selv om det ikke er noen hjemmebanefordel for Uruguay i kveld, men vi forventer at de skal dominere denne kampen.

Åpningskampen her er viktig å ikke tape, og får Uruguay med seg 3 poeng til denne kampen vil de ligge veldig godt an. Vi Suarez, Cavani og Co tar dette til en fin odds.

Oddstips: Uruguay til å vinne
Odds: 1.78 (Nordicbet)
Innsats – 7 enheter


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s