Breddetips: 4. divisjon på fredagskvelden

Høyang – Kaupanger

Fredag  1900 – 4.divisjon Sogn og Fjordane

Høyang og Kaupanger sparker i gang 4. divisjons niende runde. Det er to lag som har startet de første åtte kampene greit med tanke på forventningene. Kaupanger ligger på 6. plass med sine 10 poeng, mens Høyang ligger på 9. plass med 8 poeng. Det er nok to lag som tenker at dette er en kamp de skal vinne, og ja – det bør de tenke. Om de ikke skal være et lag som sliter i bunnen, så er nettopp disse kampene de som bør vinnes.

oddsboost.png

Høyang på hjemmebane har vært preget av få sjanser og lite mål. De er et lag som er svært godt rustet bakover, men som sliter med å komme til de store sjansene, selv om de har spillere som bør kunne klare å gjør det. Meldes at troppen er bra, og Joakim Måren (fjorårets beste spiss hos Høyang) er tilbake for fullt. De har også hentet inn en ny spiller som har spilt hos de tidligere, nemlig Amund Taule Rørvik. Han har spilt 5. divisjon i Trondheim mens han studerte der. Han har alltid spilt stopper for Høyang, men spilte spiss i sine sesonger da han var bortreist. Der var han toppscorer, men vi tviler på at han kommer inn og tar plassen til noen av Joakim Måren, Thomas Dyrrdal, eller deres beste offensive spiller – Jakob Bergset. Så en plass som stopper er kanskje mer aktuelt?

Høyang sine hjemmekamper denne sesongen har endt med 2-1 mot Florø 2, 1-1 mot Eid der målene kom i det 84. og 86. minutt, og 0-0 mot Stryn og har en målforskjell på 7-8 på de første 8 kampene. Som sagt tidligere, så er kampene til Høyang på sin hjemmebane preget med få store sjanser og lite mål.

Kaupanger på sin side har også meldt om at de stiller med full tropp. De har hatt en litt rotete, men også godkjent, start på sesongen. De har et relativt greit forsvar med spillere som Knut Øystein Ripe og Dalaker, samtidig som de har et bra angrep med Sindre Rørvik og Trond Vegard Ripe i spissen. På reise vekk fra Kaupanger, har de spilt fire kamper. Disse kampen har endt med to tap og to seiere. Tapene kom mot Førde (1-2) og Studentspretten (0-2). Seierene kom mot TMFK (2-1) og Florø 2 (2-0). Som dere skjønner, så blir det ikke scoret så voldsomt mye mål når de spiller på bortebane. Mot Førde lå de under 2-0 allerede etter halvtimen, og fikk en mann utvist etter 63 minutter og sin eneste tilgjengelige keeper skadet etter 65 minutter – men de holdt unna og kampen endte overraskende nok 1-2. De har en målforskjell på 13-15 etter de første åtte kampene.

Kampen skal spilles på Høyanger sin mindre fine bane. Den er ujevn og det er ikke lurt å begynne å skulle spille seg frem til 5-meteren for og score mål her. Vi tror dette blir en svært jevn kamp, stillingskrig og ikke så veldig mange store sjanser til noen av lagene.

Som sagt har Høyang et godt forsvar som holder i mot de fleste. De holdt unna to av de beste lagene her på denne banen da de spilte 0-0 mot Stryn (som har hatt en tung start på sesongen) og Eid (der de ledet 1-0 før de slapp inn helt på slutten av kampen). Ut i fra disse forutsetningene tror vi at vi vil være vitne til en relativt målfattig kamp.
Oddstips: Under 3.5 mål
Odds: 1.94 (Coolbet)
Innsats: 7 enheter


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s