Dobbel til EM-kvaliken

Siste runde med kamper i EM-kvaliken før en lengre pause skal spilles i kveld. Vårt Norge slo Færøyene 2-0 uten å imponere noen i går, og i dag får vi 11 kamper å velge mellom i kveld.

 

Belgia – Skottland

Belgia er storfavoritter til å vinne gruppen sin, og har allerede vunnet 3/3 kamper. Vinner de i kveld skal det mye til for at de ikke kommer seg til EM. Skottland på sin side har vunnet to og tapt én kamp. De vil ikke være enkle å slå i kveld med den viktige andreplassen å kjempe om. Belgia er gjort til store favoritter her på oddsen.

velkomsttilbud nordicbet

Skottland har ikke tapt en tellende bortekamp med mer enn tre mål siden de tapte mot Norge i VM-kvaliken i 2009. De tapte også 5-1 borte mot USA i 2012, men det var en vennskapskamp. Det er altså 31 bortekamper siden forrige gang de tapte med fire mål. Belgia har ikke vunnet med fire mål eller mer i en tellende kamp siden de slo Kypros 4-0 i 2017.

Vi føler at Skottland er bedre enn at de taper med fire mål her, og spillet Skottland +4 (EH) til 1.24 hos Nordicbet.

Italia – Bosnia

Hjemmelaget har ikke sluppet inn mål hittil i kvalifiseringen, og slo Liechenstein imponerende 6-0. Med seier her vil de etter all sannsynlighet være klare for EM i 2020. På de to bortekampene Bosnia har spilt kvalifiseringen har de ikke skåret mål, men kun sluppet inn to mål. De er kun to poeng bak Finland på andreplass, så de har gode sjanser fortsatt.

På de 11 siste hjemmekampene til Italia har de gått under 3.5 mål i ti av kampene. De virker solide defensivt. Fem mål har de sluppet inn på disse 11 kampene. Bosnia på sin side har ikke skåret på bortebane siden i fjor. Totalt fire kamper. De har også kun gått over 3.5 mål i én av dere siste 11 bortekamper.

Her ser vi for oss at Italia vinner med et par mål uten baklengs. Vi spiller under 3.5 mål til 1.34 hos Nordicbet.

 

Estland +4.5 – 1.24 og Under 3.5 mål – 1.34

Dobbel – 1.66 hos Nordicbet


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s