Breddetips: Kaupanger – Eid

Kaupanger – Eid

Sogn og Fjordane, 15:00

Kaupanger tar imot uslåelige Eid på sin hjemmebane. Hjemmelaget har startet denne sesongen helt greit med tre seiere, null uavgjort og fire tap. De kommer fra et 1-2-tap borte mot Førde der de fikk sin unge og eneste keeper skadet, slik at en utespiller måtte stå i mål, samtidig som at de pådro seg et rødt kort. Dette skjedde før 65 minutter var spilt. Førde ledet da 2-0, men laget en straffe på 10 minutter før slutt, som gjorde til at Kaupanger reduserte og fikk et lite håp. Dette var en kamp der Førde burde vunnet 7 eller 8-0.

velkomsttilbud nordicbet

Kaupanger på hjemmebane har vært en svak utgave hittil denne sesongen. De tapte åpningskampen 2-4 hjemme mot Dale, før de vant knappe 1-0 mot Bremanger. Forrige hjemmekamp de spilte tapte de 2-3 mot Syril. 2-3 hjemme mot divisjonens desidert dårligste lag der altså.

Eid på sin side er i fantastisk form. Etter seks spilte kamper, har de vunnet fem, spilt uavgjort én gang og ikke tapt. De har en målforskjell på 25-7 – og det rareste med det hele: Av de 25 målene de har scoret, har fjorårets storscorer Kristian Lefdal bare puttet ballen i nettet én gang (!), noe vi tror vi løsne i morgen.

Over til informasjonen om lagene. Kaupanger sin viktige og beste stopper, Knut Øystein Ripe, er ute denne kampen. Det er også Trond Vegard Ripe, som har stått for fire av Kaupanger sine ti scoringer hittil denne sesongen. Spissen Stenehjem fikk det røde kortet mot Førde, og må også stå over denne kampen. Det er begrensinger for hvem Kaupanger kan sette inn som skal erstatte disse spillerne, og vi tror at det Kaupanger-laget Eid møter i morgen er noe av det svakeste de kan stille med.

Så er det Eid. Laget som spiller fantastisk fotball med teknikk, fart, fine kombinasjoner og en hel flust med sjanser. Laget som regel pleier å rullere veldig mye på laget, men har alltid noen gode å sette innpå. De har altså i tillegg til å ha en så god tropp, signert sin «gamle» storspiller, Torbjørn Aabrekk frem til sommerferien. For Varegg scoret spissen 73 mål på 68 kamper i 3.divisjon. Han gikk til OBOS-klubben Florø der ikke alt var så bra som han hadde forventet, men smelte inn 16 kasser på ti kamper for 2. laget deres i 4. divisjon. Videre gjekk turen til Byåsen der han nå står med 12 mål på 13 kamper. Han fremprovoserte også tosifret antall straffer for Eid forrige gang han spilte for de i løpet av én sesong i 3.divisjon.

Spill på breddefotballen hos Nordicbet

Om han går rett innpå laget her vet vi ikke helt enda, men at han er med er mer en god nok informasjon for å laste bra med units på dette Eid-laget. Vi ser ikke helt hvordan Kaupanger skal klare å håndtere Eid med tanke på spillere tilgjengelig, formen, hva som helst. Eid er soleklare favoritter, men her tror vi at de vinner med minst tre mål. Coolbet tilbyr Torbjørn Aabrekk-spesialer, og der skal vi forsyne oss. Han får ikke mange kampene for Eid før det er sommerferie og deretter skal han til Trondheim igjen. Da vil han nok vise seg fra sin beste side og prøve å banke inn så mange mål som overhode mulig. 2,12 på at Torbjørn Aabrekk scorer minst to mål mot det forsvaret der er helt innenfor. Det samme gjelder med at han skal bli felt å skaffe Eid en straffe. Vi tror det var en plass mellom 10-15 straffer denne mannen skaffet Eid på bare en sesong forrige gang han spilte for de, og vi tror han fort kan gjør det i morgen også. Artig at coolbet tilbyr dette, og da prøver vi noen enheter på dette!

Oddstips: Eid -2,5 (AH)
Odds: 2,05 hos Coolbet
Innsats: 8 enheter


Oddstips: T. Aabrekk til å score 2+
Odds: 2,12 hos Coolbet
Innsats: 5 enheter


Oddstips: T. Aabrekk blir felt og får straffe
Odds: 3,75 hos Coolbet
Innsats: 4 enheter


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s