Oddstips: Nederland – England

Portugal gikk videre til finalen i Nations League i går takket være et hattrick fra Cristiano Ronaldo. I kveld møtes Nederland og England i det som kan bli en kamp uten flere stjerner. Flere av spillerne på begge lag spilte finalen i Champions League på lørdag. Dele Alli, Jordan Henderson, Trent Alexander-Arnold, Danny Rose, Gini Wijnaldum, Harry Kane, Eric Dier og Virgil Van Dijk var alle involvert i kampen og kan hviles her.

risikofritt spill norge.png

Det spilles kun én kamp i semifinalene i Nations League så om det ender uavgjort etter 90 minutter går det til ekstra omganger. Begge lag vil sannsynligvis komme seg til EM uansett om de vinner Nations League eller ikke så dette er ikke en «på liv og død»-kamp.

Med så mange potensielle viktige spillere hvilt til kampen ser vi på det som et stort tap fro Southgate sine menn. Kampen spilles i Portugal så ingen av lagene får noen hjemmebane-fordel. Med tanke på det potensielt store mannefallet for England så føler vi at de er gjort til litt for store favoritter her. Vi tar sjansen på at flere av de hviles og prøver oss på en nederlandsk variant.

Oddstips – Nederland (intet spill ved U)
Odds – 2.06 hos Nordicbet
Innsats – 7 enheter


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s