Europa League finale

I 2013 vant Chelsea sitt første Europa League/UEFA cup-trofé under Rafa Benitez. I kveld kan de vinne sitt andre mot Arsenal. The Gunners har aldri vært i en Europa League-finale før, og har veldig mye å spille for. De kom utenfor topp 4 i Premier League, og vil få en automatisk plass i gruppespillet til Champions League ved seier i kveld. Det er viktig for Arsenal som ikke har voldsomt mye penger å bruke i sommer, og som trenger å investere i nye spillere.


Nordicbet har BOOSTET oddsen på at begge lag skårer og at vi får over 3.5 mål. Spill på denne og tre andre spesialer til kveldens finale her


Da lagene møttes på nøytral matte sist endte det 1-1 etter 90 minutter i Community Shield i 2017. Den kampen vant Arsenal på straffer etter at Oliver Giroud skåret den avgjørende straffen. Franskmannen vil i kveld sannsynligvis starte på topp for Chelsea. Petr Cech er en annen som har spilt for begge klubber. Han vil også mest sannsynlig starte kampen mot sin gamle klubb.

finale nb.png

 

Chelsea må greie seg uten superviktige N’Golo Kanté med en kneskade, mens andre bidragsytere som Antonio Rüdiger, Ruben Loftus-Cheek og Callum Hudson-Odoi er ute med skade. Arsenal er uten Rob Holding, Hector Bellerin og Aaron Ramsey med skade mens Henrikh Mkhitaryan har blitt igjen hjemme på grunn av politiske gnisninger mellom Azerbadjan og Armenia.

Chelsea er gjort til favoritter i kampen, men vi føler at kampen fort kan avgjøres etter ordinær tid (90 minutter) og synes at oddsen på at Arsenal minst får med seg en uavgjort til full tid er fin hos Nordicbet.

Oddstips – Arsenal +0.5 (Asian Handicap)

Odds – 1.71 (Nordicbet)

Innsats – 7 enheter


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s