Breddetips 4. divisjon (29-05-19)

Studentspretten – Kaupanger

4. divisjon Sogn og fjordane

Vi fortsetter å spille på Studentspretten. Det er bare marginer og maksimal uflaks som har gjort til at vi ikke har fått inn Studentspretten til å vinne med to eller flere mål de to gangene vi har spilt på de. Men når vi har spilt Studentspretten til å vinne i dobbel med andre kamper, så har det gått da de har vunnet 3-2 hjemme mot Dale og 1-0 hjemme mot Bremanger forrige kamp.

De er et spillende lag, som liker å ha mye ball og bruke god tid på angrepene sine, samtidig som at de er svært gode på kontringer. Trioen de har på topp skaper alltid uro hos hvert forsvar i denne ligaen, og det forventer vi at de gjør mot Kaupanger også. Det er ikke meldt om noen forfall fra Studentspretten sin side, mens Kaupanger mangler sin beste stopper, men har fått tilbake lynvingen sin, Sindre Rørvik.

Studentspretten har som sagt noen svært gode spillere på topp, men deres beste spiller er likevel Steffen Olsen som har brilljert etter han kom tilbake fra skade. Det ryktes at han sliter litt med kneet sitt enda, men han så frisk ut forrige kamp hjemme mot Bremanger da han styrte midtbanen fullstendig og hadde sine sjanser til å sikre oss «spill inn» på Studentspretten til å vinne med to eller flere mål.

velkomsttilbud nordicbet

Kaupanger på sin side er et krigerlag. De kommer fra en sterk seier borte mot Tornado Måløy der Trond Vegard Ripe scoret begge målene. Den fotrappe teknikkeren fra Jølster er en fryktet spiller for et hvert forsvar i denne divisjonen, men jeg tror stopperparet til Studentspretten skal kunne ha sjanser til å stoppe han her. Kombinasjonen av han og Sindre Rørvik kan bli farlig. Det er en kamp som kan bikke begge veier, for man vet aldri hva Studentspretten kan finne på. Vi holder Studentspretten som favoritt her og håper på at de kan være litt mer effektive enn det de har vært sålangt denne sesongen.

Oddstips – Studentspretten til å vinne
Odds – 1.75 hos Nordicbet
Innsats – 7 enheter


 

Stryn – Årdal (14:00)

4.div Sogn og fjordane

Stryn mot Årdal hadde man nok sett for seg skulle være en «toppkamp» når vi hadde kommet så langt sesongen, men slik er det ikke. Stryn har suspensjoner og skader, og de sliter med å få med seg tre-poengere. De tre siste kampene har endt med braktap (0-5 og 1-5) og én uavgjort (0-0).

Mads Wie er fortsatt ute, sammen med Tanel Melts på midtbanen. Fjorårets toppscorer Vegard Hopland er fortsatt ute med skade. Det skal sies at Årdal pleier å slite når de kommer til Stryn for å spille fotball, men i år er det noe helt annet enn årene før. I år har Stryn hatt en rotete start, de mangler en del viktige spillere, stemningen rundt klubben er ikke helt der den skal være, og de plukker rett og slett ikke med seg poengene.

Årdal på sin side er også noe helt annet enn tideligere år. Denne sesongen spiller de som et topplag. De har fått Truls Hovland (burde spilt i OBOS-ligaen) og Eirik Rode. Begge kom fra førsteelleveren i Lysekloster før årets sesong. Samtidig har de beholdt de viktigste spillerene.

ukas bk
Les om ukens breddekamp hos Nordicbet!

Etter å ha snakket med talspersoner fra de klubbene som har møtt Årdal hittil i sesongen, så er det klart at Årdal spiller en helt fantastisk fotball, og med Truls Hovland i spissen er det svært få som klarer å forsvare seg noe særlig mot den styrken. Det ryktes at Stryn starter med en midtbanespiller på topp og at de to som skal styre midtbanen til Stryn er langt fra like fysisk sterke som Eirik Rode. De flytter mest sannsynelig opp stopperen (egentlig midtbane) på spiss, og setter ned kapteinen sin (egentlig midtbane) på stopper.

Det er selvsagt slik at det ofte snur i fotball, og da snur det plutselig mot antatt bedre lag, men denne kampen tror vi Årdal vinner ganske komfortabelt sett ut i fra troppene som stilles og ut i fra den formen lagene er i. Når man da i tillegg får Årdal som underdogs, er det for oss bare å si takk.

Oddstips – Årdal til å vinne
Odds – 2.25 (ComeOn)
Innsats – 7 enheter


 

Breddedobbel

Stryn – Årdal
Tornado Måløy – Syril

Tornado Måløy (TMFK) møter Syril på hjemmebane. De er et av lagene som har overrasket mest denne sesongen, og sett ut i fra rapportene, så har de begynt å spille fin fotball også. Spesielt på hjemmebane.

De gikk på et svært ufortjent hjemmetap mot Kaupanger forrige runde, og ser nok frem til å revansjere seg mot et Syril-lag som jeg tviler på har noe særlig å komme med her. Syril kommer fra 1-7-tap hjemme mot Årdal, og de ligger som vi spådde på forehand – på en sisteplass.

Det er en lang reise, og de møter et sultent TMFK-lag som melder at de har alle mann alle med mot Syril. Vi har ikke hørt så mye om troppen til Syril, men om de ikke har fått inn mange nye, så er dette et spill vi liker å kunne ha en dobbel med.

Oddstips – Årdal +1 (EH) Tornado Måløy til å vinne
Odds – 1.91 (Coolbet)
Innsats – 7 enheter


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s