Stor bredde-spesial i lavere divisjoner

Studentspretten – Bremanger

4.div Sogn og Fjordane – lørdag (16:00)

Studentspretten tar imot Bremanger i runde 5 av årets kretsliga. Studentspretten har åpnet sesongen brukbart med to seiere og to tap, mens Bremanger har én seier og tre tap. Studentspretten skal være et mye bedre lag enn Bremanger, og det ser ut som den fine fotballen de står for har begynt å sette seg i laget.

Første kampen Studentspretten spilte var hjemme mot Årdal. Der tapte de 0-2, før de reiste til Stryn å tapte 1-3. Etter to tap på de første to kampene, har Studentspretten vunnet 3-2 hjemme mot Dale, og hele 3-0 borte mot Florø i forrige runde. Det sies at Steffen Olsen (lagets beste spiller) sliter litt med et kne, men at han starter denne kampen. Deres beste stopper er tilbake fra skade, og de har fått i gang Steensohn og Madsen Gundegjerde som kommer til å levere svært mange målpoeng denne sesongen, og vi tror mange av de kommer til å komme mot nettopp Bremanger, som ikke har et særlig sterkt forsvar.

velkomsttilbud nordicbet

 

Bremanger på sin side har fått tilbake Eirik Rylandsholm fra suspensjon og Espen Frøyen fra skade, men mangler Håvard Rosø, som fortsatt har én kamp igjen av suspensjonen sin. Bremanger sin beste spiss, Anders Midthjell er usikker til denne kampen.

Vi tror dette blir en kamp som Studentspretten kommer til å styre fra første minutt, og viss de klarer å være effektive, så kan det komme mange mål fra hjemmelaget her. Bremanger er et lag som liker å krige, og som fort kan slite mot et lag som Studentspretten, som spiller fin og kjapp angrepsfotball med ballen langs bakken og med spillere som har god teknikk og fart. Coolbet tilbyr oss 1,97 på at Studentspretten skal vinne med to eller flere, og den tar vi med en god følelse!

Oddstips – Studentspretten -1 (EH)
Odds – 1.97 (Coolbet)
Innsats – 7 enheter


Les ‘Ukens breddekamp’ hos Nordicbet hvor du får innsikt til kampen mellom Vard Haugesund og Lysekloster fra Nordicbet sin oddssetter i breddefotballen.


Helgens breddedobbel

Studentspretten – Bremanger (Lørdag 16:00)

Syril – Årdal (Lørdag 15:00)

Bremanger møter Studentspretten på en nydelig kunstgressbane, tror vi de kommer til å slite. Formen til Studentspretten er fin, der de kommer fra to strake seiere (3-2 mot Dale og 3-0 mot Florø 2), mens Bremanger kommer i fra to strake tap (1-0 mot Kaupanger og 1-0 mot Tornado Måløy).

Syril – Årdal, Lørdag kl.1500 I kampen mellom Syril og Årdal skal det være klasseforskjell på lagene. Syril rykket opp fra 5. divisjon i fjor, og fikk en tøff start på årets sesong med tre strake tap (1-3 mot Eid, 0-3 mot Bremanger og 2-3 mot Høyang), før de tok en sterk borteseier mot Kaupanger forrige runde. De har ikke meldt om noe særlig forfall, men de skal ikke ha et godt nok lag til å få med seg noe mot et lag som Årdal, som har startet denne sesongen fantastisk. De vant 2-0 borte mot Studentspretten, før de slo Førde 3-2 hjemme. Deretter reiste de til Eid å tapte 3-1 med et mannskap som manglet tre av sine faste spillere.

På fotballens nasjonaldag tok de en oppskriftsmessig seier hjemme mot Høyang, der de banket dem 4-0. Og hvem var nok en gang banens beste spiller? Jo, Truls Hovland. En spiller som burde spilt i OBOS-ligaen, men som har sitt hjerte i Årdal, noe som kan gjør Årdal til en liten outsider i kampen om opprykket. Om Årdal skal være med på den kampen, så må lag som Syril slås med god margin. Det er ikke meldt om noe forfall hos Årdal, og vi tror de vinner komfortabelt.

Oddstips – Årdal (1.38) + Studentspretten (1.40)
Odds – 1.93 hos Nordicbet
Innsats – 8 enheter


 

Fure – Gaular / Dale 2

(Lavere divisjoner Fredag 19:00)

Fure med 2-1-1, Gaular / Dale 2 med 1-1-2. Det eneste laget som har slått Fure hittil i år, er Tempo. Tempo er laget som er favoritter til å vinne serien i år. Hjemme har Fure vunnet 6-4 mot Eikefjord og 2-1 mot Tambarskjelvar. Kampen de spilte uavgjort var borte mot Førde 3, der kampen endte 2-2.

Spill på breddefotballen hos Nordicbet!

Gaular / Dale 2 sin eneste seier kom hjemme mot Eikefjord. Ellers har de spilt 2-2 borte mot Førde 3, og tapt 1-3 mot Høyang 2 og 3-4 mot Florø 3. Fure har en del avdankede spillere som har spilt i 3 og 4. divisjon, noe som gjør at de sitter med litt rutine og kvalitet. Er selvsagt vanskelig å vite hva Gaular / Dale 2 kommer med, men med tanke på at Dale har en vanskelig bortekamp mot Eid i kretsligaen på søndag, så tviler vi på de kommer til å bruke noen av disse inn mot denne kampen her. Coolbet tilbyr 1,75 på hjemmeseier her, og den oddsen syns vi er god nok til å spille Fure til og vinne.

Oddstips – Fure til å vinne
Odds – 1.75 hos Coolbet
Innsats – 6 enheter

 


 

Dobbel i lavere divisjoner

Skavøypoll – Studentspretten 2

Fure – Gaular / Dale 2

Fure sine kamper hittil i sesongen har vært preget med mange mål. På sine fire første kamper har det blitt scoret 30 mål mellom dem og lagene de har møtt. På hjemmebane har det blitt 13 mål mellom dem og de lagene de har møtt på to kamper. Gaular / Dale 2 har 10-9 i målforskjell på sine fire første kamper. Det har altså da vært 19 mål involvert mellom dem og de fire lagene de har møtt.

På bortebane har det blitt scoret åtte. Fure er gode i angrep, men de lekker som en sil bakover, og vi tror Gaular / Dale 2 kan få med seg en eller to scoringer her. Fure tror vi kommer til å score tre eller fire mål i denne kampen. Det er alltid vanskelig å skulle spå en kamp som spilles så lavt som i 6. divisjon, men kampene inneholder ofte mye mål, og derfor syns vi overspill i denne kampen er fint å kombinere med en annen kamp.

Den andre kampen i dobbelen er Skavøypollen mot Studentspretten 2. Skavøypollen leder serien etter fire kamper spilt med 3-1-0 og 10-4 i målforskjell. Studentspretten befinner seg litt lenger nede på tabellen med 1-0-3 og 7-11 i målforskjell. Skavøypollen melder at de har samme tropp som de andre kampene, altså fullt lag. Studentspretten 2 vil nok ikke få med seg så mange spillere fra førstelaget i og med at førstelaget spiller kamp hjemme mot Bremanger i morgen.

Skavøypoll hjemme på sitt kunstgress skal være det beste laget i så og si alle sine kamper, og de slo nettopp en av opprykksfavorittene Sandane der 3-2 med scoring på straffe på overtid. De har en god blanding mellom gode og rutinerte spillere med kamper i 3. og 4. divisjon og unge, lovende spillere som er på vei opp.

Oddstips – Skavøypoll (1.33) + Over 4.5 i Fure – Gaular (1.67)
Odds – 2.22 hos Coolbet
Innsats – 7 enheter

 


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s