Oddstips til runde 10 i Eliteserien

Eliteseriens tiende runde sparkes i gang med Oslo-derby og Vålerenga-Lillestrøm lørdag. Der finner jeg ingenting jeg liker, men i en runde med bare fem kamper har jeg likevel funnet noen spill til tre av søndagens oppgjør.

Av Bendik Rise

Tromsø-Molde (søndag 18.00)

Vi starter i Tromsø der sisteplassen møter førsteplassen. Hjemmelaget har kun plukket fattige fire poeng hittil denne sesongen, der ingen av dem er tatt hjemme på Alfheim. Står med tre strake 1-2-resultat mot henholdsvis Brann, Odd og Bodø/Glimt, i tillegg til 0-2 i første hjemmekampen mot Viking.

velkomsttilbud nordicbet

Molde, på den andre siden, er i skrivende stund serieleder og kommer fulle av selvtillit etter brakseieren over Viking (5-1). Har riktignok tapt to av fem bortekamper i år (Bodø/Glimt og KBK, begge 3-2), men scorer alltid bra med mål. I fire av fem bortekamper har de scoret to mål

Med bakgrunn i Tromsø sin hjemmestatistikk og Molde på bortebane prøver jeg to spill her.

Oddstips: Molde scorer over 1.5 mål
Odds: 1.67 hos Nordicbet
Innsats – 6 enheter


Oddstips: Molde vinner kampen
Odds: 1.74 hos Nordicbet
Innsats – 5 enheter


 

Mjøndalen-Haugesund (søndag 18.00)

Vi flytter oss sørover i landet og til Mjøndalen, der de får besøk av «Heimebane-Torbjørn» og Haugesund. Mjøndalen har startet sesongen helt ok med ni poeng på ni kamper. De har også to ettmålstap for både Molde og Rosenborg. På hjemmebane har de 1-2-1, med tap mot Bodø/Glimt og poeng mot heller svak motstand (Tromsø, Stabæk og Lillestrøm). Haugesund startet med tap i de to første bortekampene, men har etter det vunnet to ganger i Trøndelag mot henholdsvis Ranheim og Rosenborg. Der har de også holdt nullen.

Spill på Eliteserien hos Nordicbet

Mjøndalen er varierende i resultatene, og er kapable til å gi oss oppgjør med både målkalas og lite mål. Med Haugesunds defensiv og borteform holder jeg en liten knapp på de og prøver et lite spill.

Oddstips – Haugesund (DNB)
Odds – 1.90 hos Nordicbet
Innsats – 4 enheter


 

Brann – Rosenborg (Søndag 20:00)

Til slutt må jeg ha et lite spill i søndagens storkamp mellom Brann og Rosenborg. To av de beste lagene som ikke har spilt helt opp mot forventet – et litt verre enn det andre. Brann er, naturlig nok favoritter, men jeg synes ikke 1.80 er spillbart. Ingen av lagene har helt fått skikk på det defensive, men jeg tror dette blir hovedfokuset til begge lagene inn mot denne kampen. Spiller derfor under 2,5 mål uten den største innsatsen.

Oddstips – Under 2.5 mål
Odds – 1.78 hos Nordibet
Innsats – 3 enheter


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s