Oddstips til 16.mai-kampene

Skrevet av Bendik Rise

16.mai er her, og det betyr ny runde med Eliteserien. Vi får hele åtte oppgjør servert på torsdagskvelden. Blant annet nordnorsk derby med Tromsø-Bodø/Glimt og flere andre godbiter. Jeg har sett nærmere på spill i flere av kampene.

Odd-Ranheim (torsdag 18.00)

Vi starter i Skien der formlaget Odd tar imot Ranheim. Førstnevnte har kommet veldig godt i gang og har tatt 16 av 21 mulige poeng. Det plasserer de helt oppe på en andreplass, kun slått av Molde. På hjemmebane står de med full pott og 8-3 i målforskjell.

bghytghyt.png

Ranheim tok sine to første seiere i runde 5 og 6, før de gikk på en kjempesmell hjemme mot Vålerenga i helga. De har 1-1-1på sine tre bortekamper, noe som er helt greit. Jeg tror og mener uansett at Odd skal være det sterkeste laget her og ta seieren. Oddsen på 1.41 er ikke særlig fristende, men om vi slenger på over 1,5 mål får vi 1.70. Det blir første spill.

Oddstips – Odd vinner & over 1.5 mål

Odds – 1.70 hos Nordicbet

Innsats – 5 enheter


 

Kristiansund-Molde (18.00)

Vi flytter oss til Møre og Romsdal der KBK tar imot Molde til det som er et lokalderby. Hjemmelaget har sett sterke ut de siste kampene, etter en heller svak sesongstart. Tre seiere på rad er fasit før hjemmemøtet med serielederen. Dette kommer først og fremst av at de er gode defensivt. På tre av de fire siste har de holdt nullen og scoret maks ett mål. På hjemmebane er målfoskjellen deres 3-0. Det synes å være en suksessoppskrift og vil nok være førsteprioritet i kveld også.

velkomsttilbud nordicbet

Molde, på sin side, har scoret en god del mål. 11 på hjemmebane og sju borte. De har dog slitt litt mot lag som er mer defensivt orientert, senest mot Mjøndalen i helga. Jeg tror vi kan forvente et lignende kampbilde i Kristiansund. Derfor spilles det på lite mål.

Oddstips – Under 2.5 mål

Odds – 2.02 hos Nordicbet

Innsats – 3 enheter


 

Vålerenga-Strømsgodset (20.00)

Det siste spillet for kvelden finner vi i hovedkampen på Intilty Arena. Vålerenga er i bra flyt med fem kamper på rad uten tap (tre seire og to uavgjorte). Offensivt er de til tider fantastiske å se på når det klikker. Det resulterte i hele fem mål mot Ranheim, og Vålerenga er fulle av selvtillit før torsdagens oppgjør.

Strømsgodset sliter mer, med bare én seier på syv forsøk i serien. Har vært ok på bortebane denne sesongen og sluppet til lite. Tapte uansett 2-1 for Odd forrige bortekamp. Det har også vært litt styr i Strømsgodset, i tillegg til at hovedtrener Bjørn Petter Ingebretsen måtte trekke seg denne uken.

Jeg tror Vålerenga skal ta dette og finne nettmaskene et par ganger. Det har de vist at de kan. Derfor prøver vi to spill.

 

Oddstips – Vålerenga over 1.5 mål

Odds – 1.70 hos Nordicbet

Innsats – 5 enheter


 

Oddstips – Vålerenga over 2,5 mål

Odds – 3.10 hos Nordicbet

Innsats – 1.5 enheter


 

Oddstrippel

Til slutt prøver jeg en trippel med underspill, i det jeg tror kommer til å bli kamper med lite mål.

Brann-Sarpsborg 08
Rosenborg-Haugesund
Mjøndalen-Lillestrøm

Oddstips: Alle under 3.5 mål

Odds: 2.08 hos Nordicbet

Innsats – 3 enheter


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s