Oddstips: Eliteserien (runde 7)

Skrevet av Bendik Rise

Lillestrøm – Rosenborg (lørdag 18.00)

Første tips ut er allerede lørdag når Lillestrøm tar imot Rosenborg på Åråsen. Lillestrøm har startet sesongen så som så med to seiere på seks forsøk, og kommer fra et braktap for Bodø/Glimt forrige helg (4-0). Hjemmelaget har bare scoret fire mål i årets Eliteserie, noe som er nest minst – foran Rosenborg med tre.

velkomsttilbud nordicbet

Rosenborg tok sin første seier for sesongen forrige serierunde, og har med det et litt annet utgangspunkt. Med en defensiv inngang til kampen, med blant annet Meling opp på en venstrekant, ble det et målfattig oppgjør. Jeg tror ikke Horneland vil endre så altfor mye på noe som funket greit.

To lavtscorende lag møtes her, og inngangen til begge lag blir fort å stenge igjen bakover. På de siste syv kampene på Åråsen har Lillestrøm scoret i kun én av de (tre mål i 2016). På underspill synes jeg linjen er litt for lav, men oddsen på at begge lagene ikke scorer er bedre. Det spilles!

Oddstips – Begge lag scorer ikke

Odds – 1.88 hos Nordicbet

Innsats – 7 enheter


 

Molde – Mjøndalen (søndag 18.00)

I Molde tar serielederen imot Mjøndalen, som har fått et oppsving etter tap i de to første serierundene. Søndagens bortelag står med to seire (Godset borte og Stabæk hjemme) og to uavgjort (Tromsø hjemme og Sarpsborg borte) på de fire siste. De har riktignok sluppet inn mål i tre av de fire, noe jeg absolutt tror blir tilfellet til helgen også. Molde er nok et hakk opp fra disse motstanderene, noe som jeg tror blir tøft for Mjøndalen.

Molde står med full pott på hjemmebane, og snitter også på over tre mål per kamp med Eikrem og Ohi i spissen. De to formspillerne står med henholdsvis seks og fem mål hver. Mjøndalen skal ikke spøkes med, men om Molde er opp mot sitt beste, så skal de vinne her. Ser for meg et målrikt oppgjør der også Mjøndalen kan finne nettmaskene. Styrer derfor unna handicap-spill, men setter pengene på at Molde opprettholder målsnittet sitt på Aker Stadion.

Oddstips – Molde over 2.5 lagmål

Odds – 1.94 hos Nordicbet

Innsats – 7 enheter


 

Tromsø – Odd (søndag 18.00)

Den siste singelen henter vi fra Tromsø. Hjemmelaget befinner seg sist i Eliteserien med sine fire poeng, der de kun har vunnet seriepremieren mot Ranheim. Ellers tok de et poeng mot Mjøndalen, og har gått på tap for Viking, VIF, Brann og KBK. Med både kaptein Simen Wangberg og Sokol ute, i tillegg til Gundersen, kan dette bli tøft for Tromsø.

bredde nordicbet

Odd har fått en knallåpning på årets sesong med 4-1-1 og en foreløpig 3. plass. De har dog tatt fire av fire seirer på hjemmebane, mens de tok med seg et poeng på Lerkendal og tapte 1-0 for Vålerenga etter overtidsscoringen til Aron Dønnum. Jeg tror likevel at Odd tar med seg mye selvtillit og tar sin første borteseier for sesongen til fin odds.

Oddstips – Odd til å vinne

Odds: 2.49 hos Pinnacle

Innsats – 3 enheter


 

Sarpsborg – Kristiansund (søndag 18.00) / Stabæk – Brann (søndag 20.00)

Til slutt dunker vi til med en dobbel. Sarpsborg har ennå ikke scoret mer enn et mål i en Eliteseriekamp denne sesongen, og møter Kristiansund som er sterke defensivt. Jeg tror det blir målfattig, og under 2.5 kan være et fint spill.

Stabæk møter Brann som ikke har holdt nullen en eneste kamp og virker ikke like sterke som i fjor. Stabæk er gode hjemme og har scoret alle sine seks mål på hjemmebane.

Dobbelen blir da som følger.

Oddstips:

S08-KBK Under 3.5 mål (1.28)

Stabæk til å score (1.45

Odds – 1.86 hos Nordicbet

Innsats – 5 enheter


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s