Breddetips: 4.div Sogn & Fjordane

Studentspretten – Dale (fredag 1900)

Studentspretten. Et lag som for andre år på rad uttaler seg som en av favorittene til å rykke opp. Dette har også andre lag og aviser uttalt seg om. De har startet med to strake tap (0-2 og 1-3). Dette er dog mot antatt bedre motstand (Årdal og Stryn). De har en god tropp, og er et fintspillende lag, som ofte skaper mye sjanser, men som ikke klarer å sette ballen i mål. Før det plutselig løsner for dem.

De får tilbake sin beste spiss til denne kampen, mens Steffen Olsen (lagets beste spiller) fortsatt er usikker. Men selv om han er ute har de en solid midtbane med rutine, teknikk og gode pasningsføtter. Ellers melder de om en tropp som er skadefri.

bredde nordicbet

Med to tap de to første kampene, er det på tide at studentlaget i Sogndal tar sine første poeng, og det tror vi skjer denne kampen. Med god margin. Dale på sin side startet sesong med en svært imponerende 4-2-seier borte mot Kaupanger. Dette gjorde at vi fikk ståltroen på de hjemme mot Tornado Måløy. Alle så hvordan det gikk. 0-4 tap på hjemmebane mot TMFK er ikke noe å skryte av. De klarte altså ikke å skåre mot det forsvaret vi kanskje mener er det mest ustabile i divisjonen.

Vondt ble verre da deres beste spiller, Vegard Dyrstad (hattrick første kamp), gikk ut med strekk etter bare 20 minutter, noe som gjør han utilgjengelig foran denne viktige kampen mot Studentspretten.

For et Dale-lag å miste en spiller som Vegard Dyrstad gjør noe med laget. Han er den som skaper mest sjanser alene, for andre, samtidig som han er kaptein og bærebjelken i laget deres. Uten han, ser vi ikke helt hvordan Dale skal ta med seg noe fra denne kampen. De møtte hverandre to ganger forrige sesong, der Studentspretten vant 4-2 hjemme og hele 5-0 borte. Vi ser ikke vekk i fra at de vinner like komfortabelt her.

Oddsen er for så vidt riktig på 1.47 hos coolbet, men vi prøver meg på et lite langskudd på Studentspretten -2 (EH) til 2.95. Da må de altså vinne med 3 mål. Det kan bli tøft, men vi tror nivåforskjellen på disse to lagene er såpass stor, at Studentspretten vinner komfortabelt. Vi tar i tillegg denne dobbelen: Studentspretten til å vinne @ 1,47 Høyang + 1 @ 1,50 Totalodds: 2.20. Høyang møter Syril i morgen (15:00)

Oddstips – Studentspretten -2 (EH)

Odds – 2.95 hos Coolbet

Innsats – 7 enheter


 

Dobbel – Studentspretten (1.47) + Høyang +1 (1.50)

Odds – 2.20 hos Coolbet

Innsats – 7 enheter


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s