Oddstips: Semifinale i Europa League

Chelsea – Eintracht Frankfurt

Sannsynligheten er stor for at vi får fire engelske lag i de to europeiske cupfinalene denne sesongen. Det er sjelden vare, men før det skjer må Chelsea holde unna mot Frankfurt.

Frankfurt gikk på en ordentlig smell i helgen borte mot Leverkusen (6-1), så vil komme revansjelystne inn til denne. Leverkusen skåret også dobbelt så mange mål som deres xG (expected goals) viste, så man skal ikke svartmale det helt.

riskfri el nb

Chelsea er nå sikret Champions League-spill neste sesong, så desperasjonen etter å vinne Europa League (som gir automatisk inngang til gruppespillet i CL) er nok ikke like stor i denne kampen. Chelsea har også et pent uavgjort-resultat fra første kamp (1-1) så de vil nok være fornøy med et målløst oppgjør også.

Chelsea er uten N’Golo Kanté som er ute med skade her. Det er en veldig viktig spiller. Samtidig er også Rüdiger og Hudson-Odoi ute, men de var heller ikke med i den første kampen. Frankfurt har registrert viktige Sebastian Haller i kamptroppen til i kveld, og får han spille fra start er sjansene gode for at det blir mål på Frankfurt.

Oddsen på bortelaget er skremmende høy med tanke på hvor ujevne Chelsea har vært i prestasjonene, og vi prøver oss på et handikap-spill på tyskerne hos Nordicbet.

 

Oddstips – Frankfurt +1.5 (AH)

Odds – 1.84 hos Nordicbet

Innsats – 7 enheter


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s