Breddetips – 3. divisjon

Skrevet av Bendik Rise

Fjøra – Djerv 1919 (lørdag 13.00)

Vi starter i Sogn og Fjordane der Fjøra tar imot Djerv 1919. Hjemmelaget har startet sesongen med én seier og to tap. I tillegg røk de ut av cupen i midtuken. Det skjedde etter ekstraomganger mot Postnord-laget Florø. De kommer naturligvis inn i denne kampen med litt en litt dårlig opplevelse.

bredde nordicbet.png

Djerv 1919, på sin side er ute av cupen fra før av og har dermed ikke spilt siden forrige helg. Bortelaget har startet sesongen med tre strake seiere og ligger med det på andreplass i Regionsligaen avdeling 4, kun slått av Vard Haugesund med bedre målforskjell.

Jeg tror Djerv 1919 vil fortsette sin gode sesongstart her mot Fjøra. Derfor spiller vi ren borteseier.

Oddstips – Djerv 1919 til å vinne

Odds –  2.06 hos Nordicbet

Innsats  6 enheter

 

Lyn – Ullern (lørdag 16.00)

I Regionsligaen har vi et østlandsoppgjør på papiret, der Lyn tar imot Ullern. Hjemmelaget, som også i år er en av favorittene til å rykke opp, har fått en grei start på sesongen med seks av ni mulige poeng. Tapet kom for serieleder Tønsberg i en kamp der de ledet til pause, men endte med å tape 2-1. Lyn tapte riktignok 0-5 for Moss i cuprunden i midtuken, men de er nok veldig ute etter å revansjere det.

Lørdagens motstander gikk videre til andre runde etter en målrik seanse mot Oppsal, der de til slutt vant 5-3. I serien har det gått sånn helt passe med én seier, én uavgjort og ett tap i veldig jamne oppgjør.

Lyn har vunnet to av tre kamper overbevisende, og jeg har troen på hjemmelaget i lørdagens kamp. Derfor blir det spill på ren hjemmeseier.

Oddstips – Lyn til å vinne

Odds – 2.20 hos Nordicbet

Innsats – 4 enheter

 

Træff – Årvoll (søndag 17.30)

Helgens siste tips i breddefotballen kommer fra Molde. Både Træff og Årvoll har slitt litt i sesongstarten og spilt to uavgjorte og gått på ett tap hver. Dette gjør at begge lag i skrivende stund ligger på nedrykksplass.

Træff har møtt Rommen, Ålesund 2 og Herd der de har slitt foran mål. Kun mot Herd har de funnet nettmaskene, og har spilt to målfattige oppgjør. Også Årvoll har kun scoret i én av tre kamper. Da scoret de riktignok tre ganger, men jeg tror det er mer et unntak enn en trend. Begge lagene sliter litt foran mål i serien og spiller målfattige kamper, og derfor spiller vi et under-spill her.

Oddstips – Under 3.5 mål

Odds – 1.72 hos Coolbet

Innsats – 6 enheter

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s