Semifinale i Europa League

Arsenal – Valencia

Sist gang disse to lagene møttes i en tellende kamp var i Champions League i 2003. Da skåret John Carew to mål på Mestalla hvor det endte 2-1. Siden den tid har begge lag opplevd opp og nedturer. Valencia vant La Liga under Rafa Benitez, mens Arsenal vant Premier League under Arsene Wenger. Begge i 03/04-sesongen.

riskfri el nb.png

I år ligger begge lag ca. likt an i ligaen. Begge kjemper om en viktig plass i neste års Champions League, og ligger på plassene bak topp 4. Arsenal hadde en horribel uke forrige uke da de tapte tre av tre kamper og slapp inn utrolige ni mål i disse mot antatt svakere lag (Leicester, Wolves, Crystal Palace). Valencia hadde også en vond uke med to strake tap i ligaen.

Valencia er uten tidligere Arsenal-spiller Coquelin samt Kondogbia på midtbanen. I tillegg er Cheryshev ute. Arsenal må greie seg uten Aaron Ramsey, Bellerin og muligens Monreal og Özil.

Arsenal har vunet 14 av sine 17 siste hjemmekamper i alle turneringer. I Europa League har Arsenal vært veldig gode i år, og slo Napoli 2-0 sist på Emirates. Med usikkerheten rundt kampen om topp 4 i Premier League må Arsenal satse knallhardt i Europa League for å vinne trofeét og å skaffe seg en plass i CL neste år. De burde vinne her for å skaffe seg et godt utgangspunkt til returen.

Oddstips: Arsenal (Pengene tilbake ved uavgjort) – 1.44 hos Nordicbet

 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s