Oddstips til Premier League (runde 37)

Skrevet av Mats Indset

Everton – Burnley (fredag, 21:00)

Everton er inne i en god periode nå. Står med 4 seire på de 6 siste kampene. Har møtt Chelsea, Arsenal og Manchester United i sine tre siste hjemmekamper og vunnet alle. Kjemper med Wolves, Leicester og Watford om å bli «best of the rest» bak topp 6.

Yerry Mina er usikker til kampen og André Gomes er suspendert.

Burnley har levert noen gode kamper i det siste. Seire mot Wolves, Bournemouth og Cardiff før de spilte 2-2 borte mot Chelsea og holdt Manchester City til 0-0 lenge forrige helg. Fikk sesongen ødelagt av en dårlig start som kanskje ble litt mye preget av deltakelse i Europa League. Har så og si sikret plassen til neste sesong. Mangler Bardsley, Crouch, Defour og Lennon til denne kampen.

velkomsttilbud nordicbet

Tror på at dette blir et målrikt oppgjør. Man har et inntrykk av at når Burnley spiller så er det målfattige oppgjør. Dette stemmer ikke helt denne sesongen. Det er i snitt 3,06 mål pr kamp Burnley spiller på bortebane denne sesongen, og de slipper i snitt inn 1,89 mål i bortekampene sine. Everton på hjemmebane skårer i snitt 1,56 mål og derfor lander vi på et spill der Everton skårer minst 2 mål.

 

Oddstips – Everton over 1.5 mål

Odds – 1.67 hos Nordicbet

Innsats – 6 enheter


 

Wolverhampton – Fulham (lørdag, 16:00)

Wolves har gjennomført en strålende sesong etter comebacket i Premier League, men skal fortsatt kjempe om havne på 7. plass. Har vært noe ustabile den siste måneden, men kan vise til en imponerende hjemmestatistikk. Står med 10 strake kamper på Molineux uten tap. Har ingen skadeproblemer eller suspensjoner før denne kampen.

Følg oss på Twitter!

Det er noe med lag som har rykket ned. Plutselig skal de begynne å levere. Skal ikke undervurdere det psykologiske i fotball, og det er Fulham et bevis på. Har vunnet 7 kamper denne sesongen, og tre av de seirene har kommet nå på rappen. Har dog ikke møtt den beste motstanden.

Ulvene skal vinne denne kampen. Fulham har én seier og to uavgjort på bortebane denne sesongen og møter her et knallsterkt hjemmelag.

Oddstips – Wolves -1 (Asian)

Odds – 1.91 hos Nordicbet

Innsats – 5 enheter


 

West Ham – Southampton (lørdag, 16:00)

West Ham kommer fra en sterk seier borte mot Tottenham i forrige runde og skal nå spille sin siste hjemmekamp i det som har vært en noe ujevn sesong. Har vist god form på hjemmebane i det siste. Kun to tap på sine siste 10 kamper på London Stadium. Har slitt med mye skader denne sesongen, men til denne kampen er det kun Andy Carroll og Yarmolenko som er ute.

Southampton har hatt en skuffende sesong, men ting har sett bedre ut etter at Ralph Hasenhüttl tok over. Har vært svake på bortebane i år og står med 4-4-10 før sesongen siste reise. Obafemi, Yoshida og Vestergaard er ute til denne kampen.

To lag som har lite å spille for, da kan man slippe seg litt løs. Det kan man trygt si at Southampton gjorde i forrige runde med 3-3 mot Bournemouth. West Ham holder ikke nullen alt for ofte hjemme, mens Southampton har funnet veien til nettmaskene i 7/8 siste på bortebane. Tror at begge lag skårer på London Stadium og at det blir målrikt.

Oddstips – Begge lag skårer og over 2.5 mål

Odds – 1.82 hos Nordicbet

Innsats – 6 enheter


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s