Midtuketips i La Liga

Atletico Madrid – Valencia (19:30)

Atletico Madrid har vært fenomenale defensivt på hjemmebane i år. Kun syv mål sluppet inn på 16 (!) hjemmekamper er voldsomt imponerende. De møter i dag et Valencia-lag som kun har 17 bortemål på 16 kamper denne sesongen. I fjor endte dette oppgjøret 1-0 til hjemmelaget, og vi ser for oss at det er sannsynlig her også.

Oddstips – Under 2.5 mål

Odds – 1.64 (Nordicbet)

Innsats – 6 enheter


velkomsttilbud nordicbet.png

Leganes – Athletic Club (20:30)

Leganesligger kun fem poeng bak Athletic på tabellen, og vil med seier her kun være to poeng bak Europa League-plassering. Bortelaget har kun vunnet to av deres syv siste bortekamper i ligaen, og tapte 1-0 forrige gang de besøkte Leganes.

Leganes har vært vanskelige å slå på hjemmebane i år. På 16 hjemmekamper har de kun tapt to. De slo Barcelona 2-1, fikk 1-1 mot Atletico Madrid og slo Real Madrid 1-0 tidligere denne sesongen. Her skal de ha fine muligheter til å få med seg poeng.

Oddstips – Leganés +0.5 (Asian Handikap)

Odds – 1.47 (Nordicbet)

Innsats – 7 enheter


 

 

Leave a Reply