Oddstips: Man Utd – Barcelona

To giganter i europeisk målestokk møtes på Old Trafford i kveld. Manchester United står med tre pokaler i Champions League, mens Barcelona har vunnet fem. Disse lagene møttes sist i finalen i nettopp Champions League på Wembley i 2011. Da vant spanjolene 3-1. De eneste spillerne som er igjen fra den kampen er Pique (tidligere Man Utd-spiller), Valencia, Busquets og selvfølgelig Lionel Messi.


Oddstips – Man Utd v Barcelona

Barcelona dominerer La Liga, og Messi scorer flere mål enn han har spilt kamper. En normal sesong for spanjolene. Messi har scoret 8 i Champions League og 33 i La Liga. Oddsen på at han scorer i kveld er 1.90 hos Nordicbet. Det er relativt lavt når man tenker på at det er en bortekamp mot Man Utd i en kvartfinale.

messi.jpg

Messi er i sin egen liga denne sesongen. Med nesten 35 mål scoret og 35 store sjanser skapt er det ingen som er i nærheten av å skape lignende tall. Cristiano Ronaldo, som angivelig skal være hans nærmeste utfordrer, ligger midt i mølja i denne grafen.

Til kampen er Barcelona uten Rafinha, men vil ha Ousmane Dembélé tilbake fra skade, så da vil de komme til Old Trafford med tilnærmet skadefri tropp. United på den andre siden har skader på Bailly, Sanchez, Darmian, Valencia og muligens Matic, Rashford og Herrera. Paul Pogba er dog tilbake etter karantenen han sonet borte mot PSG.

gratisspill cl.png

Barcelona er ubeseiret på åtte kamper i Champions League, og hvis man ser på styrkeforholdene mellom lagene så kommer Barcelona på topp med liten tvil. Messi er i sin egen verden og han alene kan fort være tungen på vektskålen i kveld. Selv om vi tror at Barcelona har gode sjanser her uten Messi også.

Oddstips – Barcelona til å vinne

Odds – 2.06 (Nordicbet)

Innsats – 7 enheter


 

Publisert av

fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s