Oddstips – Bournemouth v Burnley

Skrevet av Edvard Klokkersveen

Ny runde og nye muligheter for oss som har lyst til å tjene noen kroner på oddsen. Forrige tips endte med et surt tap, da verdensklasse-stopperen, Virgil Van Dijk, fant ut han skulle forære Fulham en utligning. Denne helgen satser vi på at variansen er på vår side. Vi skal se nærmere på lørdagens oppgjør mellom Bournemouth – Burnley.

esn risikofritt spill

Lørdagens hjemmelag har hatt en såkalt «berg-og-dalbane-sesong». The Cherries kom flygende ut av startportene, og det så ut til at de kunne kjempe å bli «best of the rest». Som vi alle sikkert vet ble ikke dette noe av. Da vinteren kom og gradestokken sank ned mot null, forsvant også formen til Howes gutter. Vi skal likevel ikke svartmale situasjonen. For en klubb som Bournemouth er det ett mål som gjelder, nemlig å beholde plassen i verdens mest konkurransedyktige liga. Det ser de til å klare med god margin, da de i skrivende stund befinner seg på en 12.plass på tabellen.

Formen til Bournemouth er ikke noe å hoppe i taket for. Èn seier på de åtte siste er dessverre for svakt. Nå skal det sies at de har møtt både Manchester City, Arsenal og Liverpool i denne perioden. Det er dog spesielt på bortebane Eddie Howes sine gutter har slitt. Med bare èn seier på de siste 12 er det klart at det er på Vitality Stadium de må sanke poeng. Det har til gjengjeld gjort med bravur. Bournemouth har bare tapt mot lag som ligger innenfor topp seks hjemme på Vitality. Skal de ha håp om å klatrere opper på tabellen må de fortsette den imponerende trenden på lørdagen også.

Bli med i vår Facebook-gruppe


Lørdagens bortelag er intet mindre enn beinknuserne fra Burnley. Burnley startet sesongen horribelt. Mye skyldes nok Europa League «eventyret», som endte med et aldri så lite mageplask. Nå ser det ut som troppen har fått tilbake noe av fjorårets energi, og da vet alle hvor vanskelige Dyche sitt mannskap kan være. Det er muskler og duellkraft som selv den mest anglofile nordmann kan synes blir litt i overkant– det blir rett og slett ikke mer engelsk en dette! Men selv om de har fått tilbake noe av fjorårsenergien, har de ikke vært særlig imponerende i det siste. De kommer riktognok fra en imponerende 2-0 seier over Wolves. Den kampen er ganske symptomatisk for sesongen til Burnley. De kan prestere godt i enkelte hjemmekamper, men på bortebane går det ofte trått. De har bare vunnet tre kamper borte denne sesongen, og det blir ikke lett når de skal møte hjemmesterke Bournemouth på i morgen.

Vi tror Eddie Howe sine gutter fortsetter den imponerende hjemmeformen og tar med seg alle tre poengene i morgen. Oddsen vi får servert på hjemmeseier er meget fristende her. Etter å ha regnet på det finner vi verdi i spillet

Oddstips – Bournemouth -0.25 (Asiatisk Handikap)

Odds – 1.84 (Pinnacle)

Innsats – 5 enheter


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s