Velg rett bookmaker når du skal tippe

Det er dessverre ikke nok her i verden å kun vite hva man skal tippe på. Enten du er en kløpper på mål- og kampstatistikk, eller har fått et knallgodt oddstips – for eksempel herfra – så kan det bli enormt stor forskjell på hva du sitter igjen med ut ifra hvor du velger å tippe.

Om du er her på denne siden, så vet du nok allerede at den velkjente tippekupongen ikke er det beste valget om du faktisk spiller for å vinne. De utenlandske bettingselskapene har som oftest bedre odds og tilbakebetalingsprosent – altså at du får mer igjen når du vinner – og de har i tillegg også betydelig større utvalg, både i form av idretter og begivenheter du kan tippe på, og hva du kan tippe på innen disse idrettene og begivenhetene.

Norge er og blir en fotballnasjon, men for de av oss som har fått øynene opp for basketball, hockey, sykling, boksing eller til og med sjakk, så blir utvalget heller labert – for å ikke si helt fraværende – om man ikke går til de utenlandske bettingselskapene.

Men første bud når man har med utenlandske aktører å gjøre er selvsagt å ikke ta alt for god fisk. Her gjelder det å velge seriøse aktører, slik at du er sikker på at du faktisk får utbetalingene dine når du vinner. Det kan kanskje friste å tippe hos et asiatisk selskap med skikkelig god odds, men hvis du ikke får pengene dine når du vinner, så hjelper det ikke at oddsen er aldri så god. Å velge et selskap som er lisensiert i et EU/EØS-land, for eksempel Malta, er en god forholdsregel.

Om du er usikker på hvor du bør tippe, kan du for eksempel sjekke anmeldelser for de forskjellige selskapene hos bettingselskaper.com. Her får du informasjon om sikkerhet, betalingsmuligheter, bonuser, spillutvalg, kundeservice og brukervennlighet og en rekke annet som gjør det lettere for deg å velge bettingselskap.

Skjønt, selv om vi sier bettingselskap i entall, så lønner det seg faktisk for deg å opprette kontoer hos flere selskaper. Det koster tross alt ingenting å opprette en konto, og det er umulig for ett enkelt selskap å ha best odds på alt, alltid – og å ha best utvalg i alle sporter. Sjekk derfor flere forskjellige aktører før du bestemmer deg for hvor du vil bruke pengene dine for å få mest mulig ut av dem.

Og til slutt den kjedelige, men nødvendige påminnelsen: Ikke spill for mer enn du har råd til å tape.

Selv om et lag har vunnet de siste ti kampene, har du ingen garanti for at de også får seier nummer elleve på rad. Det beste du kan gjøre for å holde kontroll, er å sette deg opp et budsjett. Dermed får du ikke bare bedre oversikt over spillingen din, og hvor mye du faktisk bruker – det gir deg også bedre kontroll over andre utgifter i livet, slik at du får mer å rutte med i hverdagen.

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s