Oddstips – EM-Kvalik (runde 1)

Det er landslagspause, og endelig starter EM-kvaliken. Allerede torsdag var flere lag i gang med kvalifiseringen, men uten spill herfra. Til helgen, derimot, har jeg funnet noen spill til kampene.

Skrevet av Bendik Rise

England – Tsjekkia (Fredag 20.45)

Første tips er fredag i kanskje den mest interessante kampen. England tar imot Tsjekkia på Wembley til første kamp i gruppespillet. I en gruppe med fem lag, så er nok disse to de største favorittene til å gå videre.

velkomsttilbud nordicbet

England har et bra mannskap, og bruker å være solide i kvalifiseringer. Semifinalistene fra fjorårets VM håper nok å få en god start på kvaliken her. Southgate har fått noen forfall til troppen, men stiller likevel sterkt, med en fryktet angrepstrio i Sterling, Kane og Rashford. Sistnevnte er dog litt usikker til kampen. Hjemme på Wembley har England vunnet 15 av de siste 16 kampene av betydning. I tillegg har de holdt nullen i sju av de siste 10.

Tsjekkia, på sin side, er ikke noen kasteball for England. Kampene inneholder som regel lite mål og har vist at de kan gi gode lag kamp helt til døren tidligere. Jeg tror et målfattig oppgjør også blir tilfellet på Wembley, mot et solid England-lag. England bør ta denne og er også favoritter. Med en odds på 1.30 er det ikke spillbart, men når vi slenger på clean sheet i tillegg får vi 1.83. Det prøves.

Oddstips: England vinner og holder nullen

Odds: 1.83 hos Nordicbet

Units: 5


 

Spania-Norge (Lørdag 20.45)

Våre beste menn starter kvaliken med en fryktelig tøff oppgave. Spanias stjernegalleri tar imot Norge, i det som fort kan bli overkjøring. Spania sin forrige kvalifisering var forrykende der de vant alle hjemmekampene med tre eller flere mål. De har imidlertid fått ny trener og opplevd et heller dårlig mesterskap forrige sommer. Spanjolene er nok revansjelystne og vil komme seg til EM så fort som mulig. I fire av Spanias fem siste kamper har det faktisk blitt over 4,5 mål. I kamper av betydning har de også holdt nullen syv av ni ganger.

derffrdfr.png

Norge har fått en opptur etter Lagerbacks inntog, men de har fortsatt mye å jobbe med. I en tøff gruppe med både Spania og Sverige, blir fort Nations League vår beste mulighet. I kampen mot Spania vil de nok prøve å stenge igjen bakover så lenge som mulig og prøve å få noen kontringer. Jeg tror Spania vil ta en grei seier her, og om de får hull på byllen relativt tidlig kan det bli ketchup-effekt. Det kan resultere i mange mål, så jeg prøver to spill her.

Oddstips: Spania over 2,5 mål / Spania vinner og holder nullen

Odds: 1.85 / 1.79 hos Nordicbet

Units: 5 / 3


 

Kypros – Belgia (Søndag 20:45)

Kypros og Belgia startet begge sin kvalifisering torsdag kveld, mot henholdsvis San Marino og Russland. Søndagens hjemmelag tok en enkel seier over San Marino, mens Belgia vant 3-1 over Russland. Kypros er ingen storkanon i Europa-sammenheng, og dette er en kamp der bortelaget er kjempefavoritter (med en odds på 1.16). Kypros har ingen god statistikk på hjemmebane, der de stort sett slipper inn mål. Og dette mot svakere motstand. Blant annet tapte de 0-2 for Norge i Nations League.

Belgia er et høytscorende lag, med verdensklassespillere i front. Selv om Lukaku er ute, så kan blant andre Hazard og Mertenes stelle i stand mye. «The Red Devils» i landslagssammenheng har scoret minst to mål i 14 av de siste 16 kampene med betydning, og jeg tror på flere mål her også. Det bringer oss til helgens siste spill.

Oddstips: Belgia over 2.5 mål

Odds: 1.93 hos Nordicbet

Units: 4


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s