Oddstips: Fulham – Liverpool

Det er helg. Det betyr mange spennende spillobjekter. Vi skal involvere oss i søndagens oppgjør mellom Fulham – Liverpool.

Skrevet av Edvard Klokkersveen

Søndagens hjemmelag sliter tungt i bunnen av tabellen. Bare ursvake Huddersfield er bak på tabellen. Det var egentlig som fryktet. Da vi sjekket inn i spåkulen før sesongen, kom vi frem til at Fulham hadde mye å by på offensivt, men bakover så det litt suspekt ut. Vi kan vel fastslå at den spådommen gikk i oppfyllelse. Fulham er det klart dårligste forsvaret i ligaen med hele 68 mål innsluppet.  Mye at dette skyldes naiviteten i Jokanovic sin spillestil, som man  helt klart ser ringvirkningene etter.

nordicbet bonus

 

Oppgaven med å få skuta på rett kjøl ble tildelt mirakelmannen, Claudio Ranieri. Det ga ingen umiddelbar suksess. Shahid Khan har vist seg som en utålmodig figur, og den tidligere midtbaneterrieren, Scott Parker, har fått den utakknemlig oppgave å rydde opp i Fulham-forsvaret. Må si at jeg føler meg meget usikker om det er mulig.

Formen til Fulham er like dårlig som tabellplasseringen. Fem strake tap, gjør at de er på strake veien til Championship.

Morgendagens bortelag, Liverpool, kommer rett fra en imponerende triumf i München. Klopps gutter var aldri truet, og vant fortjent etter min mening. Nå er det hverdagen som venter, og alle forventer at alle tre poengene blir med hjem til Merseyside.

I jakten på sølvtøy er deten virkelig en spiller som har stått frem, nemlig Sadio Mane. Den fotrappe og uortodokse senegaleseren har puttet hele 16 ganger denne Premier league sesongen. I morgen skal et falleferdig Fulham-forsvar få slite med Liverpool sin formspiller.

sadio mane.jpg

Formen til Liverpool har vært et omdiskutert tema de siste månedene. De fem siste kampene har resultert i tre seiere og to uavgjorte. Isolert sett er ikke dette dårlig, men skal man holde tritt med Pep sitt maskineri, holde det og slett ikke mål. Det er vanskelig å peke på hva som er problemet. Men det har virket som de har slitt stort med å bryte ned lag som legger seg lavt. Det gjenstår å se om klarer å bryte ned et vakende Fulham-forsvar.

Dagens investering er kort og godt et skikkelig publicbet. Men publicbets kan også være gode investeringer. Spillet er som følger:

Liverpool – 1.5 (Asian) med 3 enheter 1.76 hos Pinnacle sports.  Verdien er ikke veldig stor, men er det verdi skal det spilles uansett!

Publisert av

fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s