Oddstips til runde 30 i Premier League

Skrevet av Bendik Rise

Fotballen kommer på løpende band, og vi er klare for en ny runde med Premier League. Det nærmer seg innspurten og det er aldri så tett både i toppen og i kampen om topp fire. Også i bunn er det muligheter for flere lag. Jeg har funnet noen spill, og de involverer stort sett storlagene.

 

Manchester City-Watford (lørdag 18.30)

Vi starter med Manchester City, som tar imot Watford på Etihad. Hjemmelaget har vært bunnsolide her, med 14 av 15 mulige seire. Bare Crystal Palace har klart å ta poeng her (2-3 i desember). I tillegg har de kun sluppet inn 11 mål (3 av de mot CP). Det vanligvis storscorende laget fra Manchester har ikke scoret like mye i det siste, og står med to strake 1-0-seire. Derfor kan det bli ekstra viktig å holde tett bakover.

nordicbet bonus

Watford har vært gode på bortebane denne sesongen, men litt ustabile den siste tiden. De har også blitt hakket for små i kamper mot antatt topp 6. Gikk blant annet på et 5-0-tap for Liverpool på forrige reise. Jeg ser for meg noe lignende her, kanskje med litt mindre mål.

Oddstips: Manchester City vinner og holder nullen

Odds: 1.96 hos NordicBet

Units: 3


 

Liverpool-Burnley (søndag 13.00)

Neste kamp jeg har sett meg ut spill er i Liverpool. Hjemmelaget har slitt litt mer i det siste, og spilt en del uavgjortkamper. Det har medført at de har mistet tabelltoppen og igjen er i en slags utfordrerposisjon. Det kan passe Klopps menn godt. Liverpool har holdt nullen i fem kamper på rad, inkludert mot Bayern Munchen, Manchester United og Everton. På hjemmebane har de også slått Watford og Bournemouth henholdsvis 5-0 og 3-0. Gjennom hele sesongen har de kun sluppet inn 7 mål på 14 kamper.

På motsatt banehalvdel står Burnley, som har gått på to strake tap etter en liten oppsving i formen. Scorer under et mål i snitt per kamp på bortebane, og jeg tror Burnley vil prøve å stenge igjen buret så lenge som mulig på Anfield.

Med tankene litt fram i tid (Bayern Munchen på onsdag) vil nok Liverpool avgjøre dette tidlig. I en posisjon der Liverpool bør vinne for å henge med i gullkampen, tror jeg de fortsetter sin solide hjemmeform og tar tre poeng uten å slippe inn mål på søndag.

Oddstips: Liverpool vinner og holder nullen

Odds: 1.79 hos Nordicbet

Units: 6


 

Arsenal-Manchester United (søndag 17.30)

Den siste singelen kommer i søndagens storkamp, og uten tvil den viktigste kampen i runden. Arsenal tar imot formsterke Manchester United på Emirates. I en heftig kamp om fjerdeplassen kan denne kampen vise seg å være avgjørende. De to lagene kommer fra to vidt forskjellige opplevelser i Frankrike i midtuken. Arsenal tapte 3-1 for Rennes, mens Manchester United slo PSG 3-1 og tok seg videre i Champions League.

mufc west ham vip

Arsenal har vært gode på hjemmebane i det sitste, og tapte sist da de samme lagene møttes i FA-cupen i slutten av januar. Etter det har det blitt fire strake mot heller svakere motstand. Manchester United står med vanvittige ni seire på ni forsøk på bortebane siden Solskjær kom inn dørene. Og de har slått motstandere som Chelsea, Tottenham, Arsenal og PSG. I tillegg blir laget boostet av en uthvilt Pogba, samt at Martial og kanskje Matic og Herrera også er tilbake fra skader.

Med en dag mindre hvile tror jeg Arsenal kan få det tøft her. Manchester United har også et godt tak på Arsenal, der de har vunnet de to siste oppgjørene på Emirates. Solskjærs menn føler seg ustoppelige om dagen. Med den selvtilliten og flyten de røde fra Manchester har for tiden har jeg troen på at de tar med seg noe, om ikke mye.

Oddstips: Manchester United (draw not bet)

Odds: 2.17 hos Nordicbet

Units: 8


 

Dobbel lørdag

Crystal Palace-Brighton / Cardiff-West Ham

Til slutt prøver vi en dobbel i to av lørdagens kamper. Palace sine hjemmekamper har i det siste gått over 1,5 mål hver kamp, mens Brighton spiller målrike kamper på tur.

Cardiff scorer ikke mye på hjemmebane (ca. ett mål i snitt), og har fokus på å holde nullen. West Ham scorer lite (ett mål per kamp i snitt, tre på siste seks).

Oddstips: Crystal Palace-Brighton over 1,5 mål / Cardiff-West Ham under 3,5 mål

Odds: 1.45 * 1.36 = 1.97

Units: 4

Publisert av

fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s