Oddstips – Champions League for onsdag

Skrevet av Bendik Rise

 

Bli med i vår Facebook-gruppe for konkurranser, oddstips og mer!

Anført av en fenomenal Hugo Lloris tok Tottenham seg videre, og sørget for minustall for oss. I Madrid ble hjemmelaget overkjørt og Ajax kunne juble for plass i kvartfinalen. Jeg hadde lyst å skrive at én av to kamper i dag nesten er avgjort, men både gårsdagen og tidligere kamper viser at det faktisk skal spilles to kamper før noe som helst er avgjort. Jeg har plukket ut noen spill til dagens kamper.

Porto – Roma (onsdag 21.00)

Vi starter med kampen i Portugal der Porto tar imot Roma. Bortelaget leder 2-1 fra første oppgjøret, og har dermed fordelen før returoppgjøret. Likevel, med det viktige bortemålet for Porto, er det langt i fra avgjort her.

velkomsttilbud nordicbet

Porto kommer fra hjemmetap i toppoppgjøret mot Benfica i helgen, der Benfica tok over tabelltoppen. Tirsdagens hjemmelag hadde en relativt grei vei til 8-delsfinalen i kanskje den dårligste gruppen. Vinner mye kamper i hjemlig liga, men det mot varierende motstand. Mot de bedre lagene, som mot Benfica og Sporting (i cupen) har de slitt litt mer.

Roma tok seg videre i turneringen via 2.plassen bak Real Madrid. De ligger på 5. plass i hjemlig liga uten noe som helst sjanse på å vinne. 4. plassen er uansett viktig, men for Roma sin del er suksess i Champions League viktig denne sesongen. Kom seg til semifinalen i fjor, og vet naturligvis hva dette handler om.

Det er i utgangspunktet en åpen kamp det her, men med ledelsen Roma har fra første kampen tror jeg de vil trekke det lengste strået her til en odds på 1.76.

Oddstips – Roma går videre

Odds – 1.76 hos NordicBet

Innsats – 5 units


PSG – Manchester United (onsdag 21.00)

Over til den andre kampen, som det, i utgangspunktet, lukter mer svidd av, skal Solskjærs menn til Paris. Der står de ovenfor sin vanskeligste oppgave med nordmannen i sjefsstolen. PSG har med seg en 2-0 ledelse fra Old Trafford, og Manchester United har med seg en hel haug med unggutter.

For PSG sin del er det fortsatt suksess i Champions League som står i hodet. Den hjemlige ligaen er grei skuring i år også. Hjemmelaget er fortsatt uten to av sine beste spillere i Neymar og Cavani, men viste i Manchester at de har nok av gode spillere til denne turneringen. Uten flere bekymringer er hovedstadslaget storfavoritter til å gå videre fra denne 8-delsfinalen.

gratisspill cl

På motsatt banehalvdel er det vesentlig flere bekymringer. Paul Pogba fikk rødt kort i det første oppgjøret, og må dermed stå over. I tillegg er flere nøkkelspillere ute. Blant annet Matic, Herrera, Lingard, Mata og Sanchez. På toppen av det er Martial fortsatt usikker. Med en midtbane bestående av Pereira, McTominay og Fred kan dette United-laget få det tøft på Parc des Princes. Det positive for United-fansen er at laget faktisk har vunnet samtlige bortekamper siden Solskjær tok over. Seire mot Tottenham, Chelsea og Arsenal er inkludert her.

Med et utgangspunkt på 0-2 må United angripe her. Selv med et svekket lag viste både Lukaku, Rashford og Dalot (som sannsynligvis starter som høyrekant) gode takter i helgen. Jeg tror det kan resultere i mål også her. Når vi får nesten 1.70 på at Manchester United scorer, så må det prøves.

 

Oddstips: Manchester United til å score

Odds: 1.68 hos NordicBet

Innsats – 4 units


 

I tillegg prøver vi en spillerspesial. Angel di Maria hadde en kanonmatch på Old Trafford med to assist. Skuddstatistikken hans er likevel ikke altfor høy. Har 15 skudd i Champions League (sju på mål) på sju kamper. Det tilsvarer litt over to skudd per kamp. Sju av de skuddene kom mot Røde Stjerne. Det vil si at den er vesentlig mindre mot antatt bedre motstand. Linjen er satt på 2,5 skudd, så da prøver jeg et underspill her.

Oddstips: Angel Di Maria under 2.5 skudd

Odds: 1.92 hos Nordicbet

Innsats – 6 units


 

Publisert av

fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s