Oddstips – Champions League tirsdag

Skrevet av Bendik Rise

Real Madrid-Ajax (tirsdag 21.00)

Real Madrid møter Ajax på Santiago Bernabeu der de tar med seg en 2-1-ledelse fra Amsterdam. Hjemmelaget har med seg to strake hjemmetap for Barcelona, noe som svir for Santiago Solari. Den regjerende Champions League-mesteren mistet med de to kampene muligheten til noen nasjonale titler, og derfor er denne muligheten deres eneste denne sesongen. Det har vist seg å fungere før, da dette har gjentatt seg tre ganger på like mange år.

velkomsttilbud nordicbet

Ajax så lenge ut til å få med seg et godt resultat i Amsterdam, men måtte til slutt se seg tapt i den første kampen etter flere kontroverser. Blant annet fikk Ajax annulert et mål av VAR som var høyt diskutabelt. Men med den prestasjonen Ajax viste, kan de faktisk føle seg litt snytt som ikke fikk med seg mer fra det første oppgjøret.

Jeg synes det er vanskelig å finne gode spill til denne kampen. Real Madrid har så mye rutine i denne turneringen og bør ro dette i land. Ajax har uansett et veldig spennende lag på gang og er ingen kasteball i turneringen, så jeg tror de kan gi Real Madrid god kamp her. I tillegg er kaptein Sergio Ramos ute med det som tilsynelatende var et planlagt gult kort. Prøver derfor et spill, uten altfor høy innsats.

Oddstips: Ajax +1.0 (Asian)

Odds: 1.84 (NordicBet)

Innsats – 4 units


 

Borussia Dortmund-Tottenham (tirsdag 21.00)

I Tyskland tar Dortmund, med et veldig tøft utgangspunkt, imot Tottenham. Etter 3-0 på Wembley har Tottenham en god fot i kvartfinalen. Jeg tror likevel dette kan bli mer spennende enn som så. Dortmund har flere ganger vist at de kan score mye. Blant annet knuste de Atletico Madrid 4-0 i gruppespillet.

Dortmund kan ikke sies å være i superform, med bare én seier på siste sju. Likevel leder de fortsatt Bundesligaen, men nå bare med flere mål scoret enn Bayern München. På hjemmebane er de dog litt mer solide. Der har de ikke tapt (etter fulltid) på aldri så lenge. I tillegg scores det ofte mye mål på Signal Iduna Park. Bare hjemmelaget snitter på 3 mål pr. kamp på de siste 7. Om de skal ha noen som helst sjanse til å gå videre så må det scores minimum like mye mot Spurs.

gratisspill cl

 

Bortelaget er inne i en dårlig periode nå, der de ikke har vunnet siden første oppgjøret mot tirsdagens motstander. På bortebane er fire strake tap (i alle turneringer) fasiten. I alle de har de også sluppet inn minimum to mål, så gjestene gleder seg nok ikke til å møte et så høytscorende lag som skal (og må) jage mål hele kampen. Det som ofte er naturlig for lag i denne situasjonen er å legge seg bak og stenge igjen så lenge som mulig. Jeg er usikker på om Pochettino går for denne taktikken, og jeg tror vi kan få en meget underholdende kamp her.

Prøver fire ulike spill, inkludert et lite langskudd til denne kampen. Jeg tror Tottenham vil prøve å holde en del i ballen, og som de er god til. Har hatt mest ballbesittelse i mesteparten av kampene sine i år (bl.a. mot Inter borte), i tillegg til 50/50 borte mot Barcelona. Dortmund er best når de kontrer og kjøre hurtige angrep, og har ofte mindre ballbesittelse enn motstanderen. Hadde blant annet bare ballen 48 % av tiden i hjemmeseieren mot Atletico. Med en linje på hele 58,5 % på hjemmelaget må det prøves. I tillegg tror jeg Dortmund kommer til å gå ut i hundre og få et tidlig mål for å virkelig få troen på avansement.

Oddstips: Dortmund under 58,5 % ballbesittelse / Over 0,5 mål 00:0-29:59 / Dortmund vinner / Dortmund går videre

Odds: 1.86 / 1.87 / 2.04 / 10.00

Units: 7 / 4 / 3 / 1

Alt hos NordicBet

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s