Oddstips: Watford – Leicester

Skrevet av Edvard Klokkersveen

Watford – Leicester

Forrige helg fikset West Ham fin gevinst. Ursvake Fulham– ble som ventet– mange nummer for små. Denne runden er det nye tak, og forhåpentligvis er variansen med oss også denne runden.

Vi skal involvere oss i søndagens oppgjør mellom Watford – Leicester. Dette er  den første store testen for Brendan «hardwork» Rodgers. Det blir ingen enkel oppgave, da Watford er en usedvanlig hard nøtt å knekke.

Watford befinner seg på en imponerende åttende plass. Det er vanskelig å peke på en suksessfaktor. Men «The hornets» har en voldsom intensitet i spillet sitt. Kaster vi inn teknisk begavet spiller som Pereyra. blir den en dødelig kombinasjon. Javi Gracia har fått til ett lag med  fin balanse. Midtbanen bestående av Capoue og Doucoure , besitter skremmende mange kilo med muskefibre. De utgjør sånn jeg ser det, kjernen i 4-2-2-2 systemet til Gracia.

mufc west ham vip

Formen til Watford er ikke verst– Syv poeng på de fem siste.  De kommer riktignok fra ett 0-5 tap på Anfield, men dette skal vi ikke vektlegge for mye. Liverpool er tross alt ligaens beste lag. Og Watford har en lei tendens til å falle gjennom mot såkalte topp seks lag. Men mot lag som en antatt dårligere er de til gjengjeld fantastiske. De har bare tapt èn kamp mot et lag uten for topp seks hjemme på Vicarage Road. Rett og slett imponerende.

Morgendagens motstander er som sagt Leicester. Leicester er et lag i en omstillingsfase. Puel har nylig måte gå av, og Brendan Rodgers er den nye kapteinen på skuta. Leicester er helt klart et lag med stort potensial. Men det har manglet en brikke i laget etter at den introverte balltyven, Kantè, ble solgt til Chelsea for to år siden. Denne sesongen har det virket som at lagets gjenværende stjerner ikke passet inn i systemet til Claude Puel. Da tenker jeg spesielt på Jamie Vardy, som ikke har vært like god spillemessig sammenlignet med tidligere sesonger.

Formen til Leicester er ikke bra. Èn seier på de syv siste holder ikke mål i dette selskap. De fikk seg riktignok en opptur med en 2-1 seier hjemme mot Brighton. Men trenden er som sagt ikke positivt. Leicesters sitt store håp må være at Brendan Rodgers kan utføre et aldri så lite naturmirakel. Men som man sier på nynorsk: «time will show»

Det er nok ingen overraskelse at vi skal hoppe på en Watford-variant her. «The Hornets» har visst som et lag til å stole på, når de møter lag utenfor topp seks . Denne trenden tror vi fortsetter i dag Vi får i skrivende stund servert 2.50 på rak Watford seier. Dette er etter våre beregninger grei verdi. Spillet blir da som følger:

Oddstips – Watford til å vinne

Odds – 2.50 (Nordicbet)

Innsats – 5 units


 

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s