Oddstips til helgens kamper i Europa

Skrevet av Petter Solholt Olsen

Leeds – West Bromwich (Fredag – 20:45)

Det er duket for et fantastisk oppgjør når West Brom kommer på besøk til Elland Road. Leeds har den siste tiden, i kjent Leeds-stil, gått på en smell og falt ned fra den direkte opprykksplassen. Det gamle storlaget tapte 1-0 for QPR sist og er ute etter å revansjere tapet. West Brom kommer også fra 1-0-tap for Sheffield United som nettopp gikk forbi Leeds forrige serierunde.

mufc west ham vip

Med seier her vil bortelaget være kun ett poeng bak den verdifulle plassen som gir direkte opprykk, og hjemmelaget har muligheten til å innta tabelltopp før resten av lagene spiller.

Oddstips: Begge lagene scorer – 1.69 hos Nordicbet


Mönchengladbach – Bayern München (Lørdag – 18:30)

I Tyskland blir det også spennende når Bayern München gjester Borussia-Park i Mönchengladbach. Bayern München jakter etter Dortmund som for øyeblikket ligger tre poeng foran de i Bundesliga, og er nødt til å ta tre poeng for å henge med i tittelkampen.

Borussia Mönchengladbach er for øyeblikket nummer tre på tabellen, et godt stykke bak Bayern München, men også de trenger poeng for å opprettholde avstanden til lagene bak seg på tabellen. Også her tror vi på mange sjanser og mål, slik det skal være når nummer to og tre møtes.

Oddstips: Bayern München-seier + begge lagene scorer – 3.00 hos Nordicbet


 

Real Madrid – Barcelona (Lørdag, 20:45)

I Spania er det duket for nok et El Clasico når Real Madrid og Barcelona møtes på Santiago Bernabeu for andre gang denne uken. Til tross for at Barcelona vant 3-0 på tirsdag, var kampen langt jevnere enn resultatet tilsier, men effektiviteten til katalanerne gjorde at de tok seg til finalen i årets Copa del Ray.

Real Madrid følte seg nok snytt etter kampen, og er nok ute etter å revansjere tapet mot erkerivalen på lørdag. Barcelona på sin side jakter nok en seier på veien mot en ny ligatittel. Her spår vi en jevn og tett kamp, men vi har troen på at Barcelona nok en gang drar dette i land.

Oddstips: Barcelona-seier (pengene tilbake ved uavgjort) – 1.81 hos Nordicbet


velkomsttilbud nordicbet

Rio Ave – Braga (Søndag, 18:30)

På søndag tar Braga den 30 minutter lange turen ut til kystbyen Vila do Conde for å møte Rio Ave. Braga har hatt en brukbar sesong sålangt, men med to tap på rappen er de i ferd med å miste tredjeplassen til Sporting som kun er tre poeng bak.

Rio Ave på sin side har en sesong helt på det jevne, men også de står med to strake tap. Rio Ave er likevel et av de mest solide hjemmelagene i serien med kun tre tap på tolv kamper. Innbyrdes mot Braga har de også meget god statestikk tre strake seiere når de to lagene har møttes på Estadio Dos Arcos.

Oddstips: Rio Ave/Uavgjort – 1.89 hos Nordicbet


 

Napoli – Juventus (Søndag, 20:30)

Napoli er i meget god form for tiden og har ikke tapt en kamp i serien siden andre juledag, da de tapte 1-0 borte mot Inter. Siden den gang har det blitt fire seiere og tre uavgjort. Napoli møter også RedBull Salzburg i Europa League og ønsker nok å ta hensyn til det, men det er ingen tvil om at fansen forventer et helttent lag som skal ta rotta på et Juventus-lag som er bortskjemte på seiere.

Juventus gjør nok en gang rent bord i Serie A, og står med utrolige 22 seiere, 3 uavgjort og 0 tap. De leder serien med hele 13 poeng ned til Napoli, og er søndag ute etter å øke ledelsen med ytterligere tre poeng. Det som kan tale imot Juventus denne helgen er at de fremdeles er med i Champions League og har et vanskelig returoppgjør mot Atletico Madrid å ta hensyn til. Vi tror dette blir et heidundrende oppgjør med mange angrep.

Oddstips: Over 10.5 cornere – 1.71 hos Nordicbet


 

Ha en riktig god fotballhelg

Publisert av

fansnettverk

Nettverk av nettsider - fotballfans.net, tippefans.net, fantasyfans.net, tippenett.com, velkomstbonuser.net

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s